homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un bebe!!-2

#20 2007-02-06 11:31:30

ema32
New member
Inregistrat: 2006-11-26

Re: vreau un bebe!!

multumesc doctoressa ptr d-na doctor si multumesc nashira ptr urari lol

mai am o intrebare:ce parere aveti de dr iliescu de la filantropia si dr anca de la municipal
( este batalie in familie ptr ei !!!! )
multumesc

#21 2007-02-06 15:46:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dr. anca e ok, despre dr iliescu nu stiu nimik

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2007-02-06 17:36:58

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

ema, felicitari si de la mine! Sa ai un bebituc sanatos si frumos, sa va aduca numai bucurii!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#23 2007-02-09 15:23:30

j_ulli_a
Full member
De la: UK
Inregistrat: 2006-11-13

doctoressa,sunt in tratament cu clostilbegyt si mai am de luat 3 zile dupa care trebuia sa ma duc la ecograf.doar ca doctorul meu este plecat din tara.nu stiu ce sa fac,sa imi fac injectia de pregnyl fara sa ma mai duc la doctor la control? sau imi poti spune unde sa ma duc,fara sa imi trebuiasca programare?am sunat pe la diferite cabinete ginecologice si nu mai faceau programari dabia pentru saptamana viitoare,atunci cand nu o sa mai am nevoie.ce ma sfatuiesti sa fac?

Ultima oara a fost editat de j_ulli_a (2007-02-09 15:25:31)

Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului

#24 2007-02-12 12:30:42

Al Pacino
Administrator

Nu stiu unde sa te duci, fara programare.....daca ti-a zis un interval de timp la care sa faci pregnilul, fa-l. Daca doctorul tau este Nicolae Ples, mai bine o cauti pe sotia lui, poate nu o fi plecata cu el...o chiama Liana Ples, si vorbesti cu ea

Publicitate

loading...

#25 2007-03-15 21:12:20

ema32
New member

doctoressa,
mai am un pic si ma duc la al 2-lea control insa a inceput sa ma intepe din cand in cand ovarul drept . am fost operata de chist ovarian acum 2 ani si jumatate si la primul control s-a constatat ca am din nou. o sa am probleme? eu iau partea buna: o sa-mi faca cezariana

#26 2007-03-16 11:19:51

Al Pacino
Administrator

ema, nu ai de unde sa stii ca ovarul te inteapa...poate fi de la orice organ din zona durerea. de vreme ce mai ai putin si mergi din nou la ginecolog, de ce nu ii pui tu toate intrebarile care te framinta? asa e cel mai corect sa procedezi.

#27 2007-03-16 13:41:07

ema32
New member

sarumana doctoressa,
mi-era frica sa nu-mi raspunzi ca tb sa ma duc de urgenta lol

#28 2007-03-19 10:28:01

Al Pacino
Administrator

nu, nici vorba de asa ceva

#29 2010-09-30 18:37:54

3ll3na
Membru
De la: Stei, Bihor
Inregistrat: 2010-09-28

Pentru Doctoressa,
Buna Sunt si eu noua pe acest site si as dori sa te intrebcv legat de ovarele polichistice , tratarea lor si cum am putea ramane insarcinate.
In urma cu cateva luni am fost si eu diagnosticata cu asa cv si m-am speriat ffffff tare k niu o sa pot avea copii,dar acum in august am fost la inca un medic si mi-a zis acelasi lucru mi-am fac si cv analize si intradevar mi-a iesit prolactina marita cam de vreo trei ori fata de normal si mi-a dat si cv trat cu bromochriptin si din a treia zi de ciclu cinci zile de clostybegyt pt ca aveam si deregralri de cilcu,dupa aia am fost la un eco si mi-a zis ca am mers fb si sa-i dau bataiepana vine bb .
Dar vreau sa stiu si eu daca trat asta da roade pt ca eu sunt ff speriata si mi-e fff frica k nu o sa pot avea copii din acuza asta,deoarece nu aveam nici ovulatie.
Dr mi-a zis ca daca nu mere luna asta sa mai iau si luna viitoare closty si sa mai incerc si atunci si daca nu mere nu stiu cred k o sa-mi schimbe trat .
Mi-e fff frica de ce va urma si de accea te rog sa imi mexplici cum sta treaba.
Multumesc mult

3ll3na

#30 2010-09-30 21:14:55

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

3ll3na, tratametul cu clostybegyt(clomifen) este pentru stimulare (tu ai primit pentru a obtine ovulatia ).....si nu se face tratamentul mai mult de 2 luni( si se fac monitorizari ecografice din cauza ca exista riscul hiperstimularii)...are efecte negative asupra endometrului si nu numai . Ar trebui sa rezolvi problema cu prolactina marita care si ea poate da probleme de fertilitate.  goodluck si exista sanse sa ramai  gravida  dupa stimulare

Ai terminat tratamentul pentru prolactina, ti-a refacut analiza dupa sa vezi daca a scazut?

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-09-30 21:19:23)

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.