Ajutor!Un sfat va rog!-2
- kat_utza
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-13
Re: Ajutor!Un sfat va rog!
eu cred ca in momentul in care doresti sa ai o relatie cu altcineva acel fost iti strica totul chiar daca tu poate il consideri un amic... de obicei in momentul in care spui ca esti doar amica cu fostul inseamna ca unul mai asteapta si altceva, un sarut si poate si ceva mai mult. nu cred ca tu ai putea vorbi cu un fost despre actualul iubit fara a-l rani. ca poate te scapi din greseala si ii spui ca ai avut o partida de sex cu iubitul de nu o sa o uiti niciodata si asa il faci sa se simta prost, mustrat si etc... plus ca poate vrea sa-ti demonstreze in continuare ca el e mai bun
Ultima oara a fost editat de kat_utza (2010-09-30 20:39:34)
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
eu tot cred ca ne-ar lamuri mai mult mr.nobody daca ne-ar spune de sms-urile alea mai mult.
e ciudata faza cu chematul la ea, intr-adevar. dar ar fi bine el sa stea sa discute serios cu ea, fara plansete si bocete si nedormit de nopti. sa se calmeze amandoi si sa discute cat se poate de serios. fetele sunt mai ciudate in privinta inselatului decat barbatii, totusi sunt putin mai prudente..
in momente din astea cred ca stii ce ai de facut, doar ca ti-e frica sa o faci.
dar si el a spus ca a continuat sa discute cu ea, sa se vada cu ea in perioada cat au fost despariti, deci cum se simtea actualul ei de pe vremea aceea? el de ce nu s-a gandit la acest aspect atunci, ca exista un cineva care poate fi ranit ca apare el? prea sarim la gatul omului degeaba fara a sti absolut nimic despre relatia celor doi si a ei cu fostul
Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-30 20:45:01)
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- kat_utza
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-13
un sfat... Ata rupta si innodata nu trece prin urechile acului si nici nu tine mult!!
Relatiile rupte si reinnodate lasa un semn de intrebare, de neincredere...
- coraline
- Addicted member
mr.nobody noi putem aici sa iti zicem vrute si nevrute, pana la urma tu stii ce vrei sa faci de acum inainte. o iubesti indeajuns cat sa mai stai cu ea sau preferi ca in urma orgoliului ranit sa pleci mai departe? daca alegi sa stai cu ea va trebui sa lasi totul deoparte, nu sa iti faci si tie si el viata un calvar amintindu-ti mereu de faza asta. daca alegi sa pleci, sa ramai cu capul sus, nu dupa o luna sa plangi la usa ei. in momentul in care alegi sa verifici un om, trebuie sa fi pregatit pentru ce vei afla si sa stii ca va trebui sa actionezi in consecinta.
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Mr.Nobody
- New member
- Inregistrat: 2010-09-30
Ok m-a lamurit...acel "fost prieten" o sunase cu o zi inainte si a vorbit foarte urat cu ea,flegmatic si ea ca sa-i intoarca "favorurile" l-a chemat acasa doar sa-i demonstreze ca inca o iubeste si ar face orice ca sa o vada.In legatura cu sms`urile pai ce sa zic nimic iesit din comun...incomparabile cu ce-mi scrie mie. M-am linistit astazi putin,ne-am si revazut,si-a deschis putin ochii in ceea ce priveste relatia noastra si a realizat ce pierde.
Apropo Coraline de sentimentele de amicitie fata de un fost prieten sau de momentele importante din viata de cuplu,ai mare dreptate.Din prima mea relatie cu ea era sa ne alegem cu un bebe ( young & dum ) am fost impreuna 3 ani de zile si nu ne-am uitat unul pe celalalt,ea era plecata in vacantele de vara la parinti in Elvetia stateam nopti in sir in fata pc`ului si ne aminteam fiecare clipa frumoasa ne apuca 5 6 dimineata si ne era greu sa ne luam la revedere.
Mersi de sfaturi tuturor
Ultima oara a fost editat de Mr.Nobody (2010-09-30 23:12:58)
Shamans r like Jesus they can walk on water and shoot lightning bolts!
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
sonia30 a scris:nici eu nu concep intalnirea cu fostii.ce inseamna asta?daca iubesti o persoana ce nevoie mai ai sa te mai intalnesti cu fostu/fosta?ce naiba!astea sunt motive.
subscriu!!
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- coraline
- Addicted member
ma bucur ca s-a rezolvat si ca te-ai lamurit mult succes nobody
fetelor, eu nu zic ca trebuie pastrata legaturile, dar totusi nu suntem in jungla, pana la urma o relatie nu e bazata doar pe sex si iubire, mai exista si prietenie, intrajutorare. cum ar fi daca imi gasesc o prietena mai buna sa renunt la cea veche, ca mai imi trebuie aia daca am una noua? totusi, o relatie terminata arata ca nu mai exista iubire , pasiune, dar poate ca cei 2 mai tin inca la ei ca amici, de ce sa nu mai poata vorbi sau sa se vada doar pentru ca au fost impreuna? chiar mi s-ar parea absurd sa nu mai vorbesc cu fostul cu care ma inteleg foarte bine doar pentru ca iubesc pe altul.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|