|
Nu esti logat.
Va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?Pagini: 1
#1 2010-09-29 21:50:02
va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?de curand am fost la un control ginecologic iar medicul mi-a zis ca am o mica rana pe colul uterin, as vrea si eu daca imi poate spune cineva ce tratament sa iau ca sa-mi treaca, nu vreau sa ajung la cauterizare. va multumesc astept raspunsul vostru . Offline #2 2010-09-29 21:55:40
Re: va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?mie mi-a fost dat cervugid ovule,iei o cutie si apoi faci pauza 7 zile si iar iei una.si apoi o data la 3-4 zile mai pui un ovul seara inainte de culcare,facand spalaturi cu irigatorul in prealabil. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #3 2010-09-29 22:04:34
Re: va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?medicul nu ti-a spus ce este de facut? noi nu-ti putem recomanda tratamente pe forum... Offline #4 2010-09-29 22:49:21
Re: va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?iti multumesc m-i s-a mai zis de cervugid ca este bun , dar vroiam si alte pareri , medicul mi-a zis sa fac un papanicolau dar peste cateva zile ma duc sa-l fac apoi de acolo sa vad ce rezultate sunt si in functie de asta o sa iau tratament. oricum va multumesc Offline #5 2010-10-01 21:49:40
Re: va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?buna la toata lumea ... mi-am facut testul papanicolau iar rezultatul mi-a iesit clasa II poate cineva sa-mi zica daca este ceva grav , inca nu am fost la medicul meu sa-mi spuna mai bine ce inseamna si sa-mi dea tratament. va multumesc ... Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-01 22:58:21
Re: va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?si eu tot pap 2 am .mici rani pe col.du-te la medic sa iti dea tratament.multa sanatate "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #7 2010-10-02 09:46:44
Re: va rog puteti sa-mi spuneti ce tratament sa iau pentru o rana pe col?daca ai pap 2 nu inseamnca ca ai neaparat rani pe col... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|