|
Nu esti logat.
Pastile pentru dureri menstruale!-2#20 2007-10-12 11:06:19
Re: Pastile pentru dureri menstruale!asa aveam eu cand eram domnisoara..... cu timpul se estompeaza! algocalmin 2-3 pastile in decurs de 6 ore, eventual supozitor cu scobutil, cura de napraznic capsule, oricum mergi la un medic endocrinolog, s-ar putea sa fie tiroida de vina There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #21 2007-10-12 11:54:28
Re: Pastile pentru dureri menstruale!o prietena zice ca ia un pliculet de flamexin si ii trece..are vreo legatura cu durerile??mi s`a parut ciudat si d`aia intreb Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #22 2007-10-12 11:55:54
Re: Pastile pentru dureri menstruale!flamexin e un medicament impotriva durerilor There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #23 2007-10-12 11:58:03
Re: Pastile pentru dureri menstruale!aha deci e bun..aveam si eu pe acasa dar nu mai stiam pt ce mi`l daduse ca tratament Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #24 2007-10-12 12:00:46
Re: Pastile pentru dureri menstruale!intai citeste prospectul sa vezi daca e si pt dureri menstruale There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-12 12:19:18
Re: Pastile pentru dureri menstruale!da, stiu ca e f puternic, cineva l-a luat pt o entorsa la glezna There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #26 2007-10-12 15:03:18
Re: Pastile pentru dureri menstruale!si eu iau flamexin cand sunt in perioada aia si chiar e foarte bun.si mai iau no spa si calciu cu vitamina d3.fara ele n-as putea sa rezist. http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|