|
Nu esti logat.
Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )#1 2010-10-02 21:30:01
Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )Daca tot e un topic despre mofturi, fitze, hai sa zicem si ce ne face placere. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #2 2010-10-02 21:49:22
Re: Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )imi place sa joc poker si sa mananc popcorn cu cascaval ente.... Offline #4 2010-10-02 22:46:26
Re: Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )
colegele de la camin asta fac o data la 2 seri iti dau nr de telefon sa joci mima ente.... Offline #5 2010-10-02 23:01:55
Re: Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )mie imi place mult acvaristica ca un gradinarit pentru bloc o consider foarte relaxanta Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-02 23:08:01
Re: Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )
Offline #7 2010-10-02 23:15:40
Re: Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )cu cat mai multi cu atat mai bine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2010-10-03 01:37:20
Re: Ce lucruri va plac ? ( hobbyuri, anumite gesturi )Am mai deschis şi eu un topic de genul acesta mai demult : http://forum.anticonceptionale.ro/t2954 … -ceri.html “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|