|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat,va rog!#1 2010-10-03 23:17:25
Am nevoie de un sfat,va rog!Eu sunt o persoana impulsiva si ma enervez foarte repede,stiu asta si as vrea sa pot rezolva cumva problema asta.Mi-as dori sa nu ma mai enerveze orice nimic,sa nu ma stresez din orice sau mai ales sa ma razbun pe cei apropiati atunci cand ma enervez din diverse cauze.Daca imi puteti da un sfat despre cum sa imi controlez nervii,emotiile si sa nu mai pun la suflet orice se intampla,v-as fi foarte recunoascatoare!Si cu iubitul meu ma cert asa din orice prostie cand am o zi proasta,si problema este ca am foarte des zile proaste. Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #2 2010-10-05 23:29:08
Re: Am nevoie de un sfat,va rog!si eu sunt EXACT in asa situatie... nu sunt in masura sa dau sfaturi pt ca si pe mine situatia ma depaseste...ce fac eu ?? imediat cum realizez ca nu am dreptate pursisimplu tac..nu mai zic nimic...pt ca orice as zice fac numai mai rau Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|