|
Nu esti logat.
Barbat supraponderal...-2#20 2010-10-05 00:54:49
Re: barbat supraponderal...Scuze ca intreb, dar ce ce ai reinviat topicul ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #21 2010-10-05 08:30:07
Re: barbat supraponderal...de ce nu? avea sens sa deschida altul daca aici a gasit ce vroia? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #22 2010-10-05 11:19:02
Re: barbat supraponderal...Eu chiar sunt curioasa cum si-o trag grasii mai ales ca vad mai sus ca un cuplu de peste 100 kg bucata se descurca bine Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #23 2010-10-05 11:35:28
Re: barbat supraponderal...Si eu care credeam ca-i topic nou, ca nu m-am uitat la data Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #24 2010-10-05 13:31:11
Re: barbat supraponderal...
"grasii" si'o trag foarte bine. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-05 14:29:12
Re: barbat supraponderal...al meu s-a lasat de sport si s-a ingrasat destul de rau. dar nu ne deranjeaza cu nimic mie chiar imi place mai mult asa pt ca in orice pozitie nu ma mai glodeste nici un os e mereu ceva moale . iubesc chestia asta si i-am spus-o si lui. nu vad nici o problema in a fi gras, cu o singura exceptie : nu e bine pt sanatate. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #26 2010-10-05 20:59:24
Re: barbat supraponderal...am avut doi prietenii care erau mai grasuti dar erau fff sexy,mie chiar imi plac barbati mai bn facuti cu umpic de burtica...... regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #27 2010-10-06 00:13:35
Re: barbat supraponderal...
i eu credeam ca e nou xD Sorry Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|