homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere de ciclu, paranoia instalata

#1 2010-10-01 19:00:12

MarianaNechita
Membru
Inregistrat: 2009-11-20

Intarziere de ciclu, paranoia instalata

Buna fetelor. Vin si eu la voi cu o problema . box

Scurt rezumat : In luna august  am intretinut relatii sexuale  fara prezervativ ( insa sunt pe anti de 4 ani si nu am avut probleme ) . Pastilutele luate la timp, ciclul mi-a intarziat(deobicei venea in a 3-4 zi) si mi-a venit in ultima zi de pauza (intre timp am avut scurgeri maronii , ceea ce inainte nu aveam ).Am zis sa iau totusi o pauza de pastile si sa las menstruatia .Aceasta a continuat aproape o saptamana, abundenta a fost okey, am avut scurgerile mai inchise la culoare spre sfarsit ( stiam ca asta se intampla de la anti ). Ei luna asta...pauza de menstra desi nu am avut nici un contact sexual. Mi-a intarziat deja de 9 zile. Azi am facut un test dis de dimineata, a iesit o linie mai predominanta iar cealalta foarte palida..nici n-am vazut-o prea bine decat dupa ce mi-am pus si ochelarii sora'mii. Am avut pms, care aparea-disparea, dureri de spate,greata ( dar eu's mai ingretosata de cand ma stiu ) si o raceala care am tratat-o cu ampicilina..ca simptome in plus ar fi rau de masina si o pofta in general pentru mancare..2-3 guri si apoi mi se facea scarba...dar toate astea am crezut ca e posibil sa fie de la diverse motive ( gastrita, stres,mancat aiurea, pauza de anti )

Am nevoie de sfatul celor patite ..cat de mult sa ma sperii ca a aparut a 2-a liniuta f f f palida?

Oricum ma duc la medic.

#2 2010-10-01 19:02:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Intarziere de ciclu, paranoia instalata

Eu zic sa mai faci un test, Clear Blue sau Surecheck sunt bune, sau chiar un test beta-hcg din sange
In mod normal a doua liniuta, oricat de palida, ar insemna ca esti insarcinata, dar daca ai luat pastilele corect nu are sens
Nu te speria deocamdata, repeta testul

#3 2010-10-04 16:06:31

MarianaNechita
Membru

sure check a iesit negativ ..nu stiu ce s mai cred .

#4 2010-10-04 19:55:36

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Cel mai bine ar fi sa mergi la medic sa faci un beta hcg in sange. Asa macar ai o certitudine. De la ultimul contact au trecut deja 1 luna-1 luna jumatate asa ca si testele ar trebui sa fie concludente. Parerea mea: mai fa un surecheck si da o fuga la medic. Succes!

Failure teaches Success!

#5 2010-10-06 18:37:40

MarianaNechita
Membru

Multumesc fetele.

Pana la urma nu e sarcina, mi-am facut o ecografie si am de luat Utrogestan pentru reglare, aparent era o amenoree.

Ce mi se pare mai ciudat e ca , in urma analizelor, s-a constata ca am uterul retrovers iar dimensiunile sunt cam mici... eu am  24 cc si normal ar fi de 50 cc cesafac   ..oare imi va dauna pe viitor?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.