homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon 21 - substituent in Franta

#1 2010-10-01 17:43:59

adanaionescu
New member
Inregistrat: 2008-04-30

Marvelon 21 - substituent in Franta

Buna,

sunt in Franta si mi se termina folia de Marvelon 21.

Exista aici un medicament pe care il dau toti mai doctorii (din cate am inteles), denumit Daily G? (denumirea de fapt am inteles ca este Trinordiol)

ceva detalii despre el aici si aici, iar o poza ceva: http://bezanson.fr/plaquette.jpg

Intrebarea mea este - pot sa fac trecerea de la Marvelon 21 la acest Daily G? dupa cele 7 zile de pauza? Momentan nu am asigurarea medicala aici si nu pot merge la un doctor ceva sa imi recomande...

Astept parerile voastre !!!!!!!!!!!!  coffestudiu

ps: daca aveti nevoie de o poza a ambalajului sau al prospectului sa imi spuneti smile

mersiiiiiii puss puss

#2 2010-10-01 17:50:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Marvelon 21 - substituent in Franta

Cel despre care spui tu e trifazic, nu monofazic ca Marvelon
In al doilea rand nu cred ca se dau fara reteta
M-am uitat pe net si am gasit unul cu aceeasi compozitie ca Marvelon, se cheama Cycleane 30... vezi daca poate sa ti-l prescrie cineva, la un cabinet de planning
si mai e  unul identic : Varnoline

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-10-01 17:52:25)

#3 2010-10-07 00:01:13

adanaionescu
New member
Inregistrat: 2008-04-30

Ideea e ca eu am deja Daily G?. Este prescris de medic. Dar nu pentru mine, caci eu momentan nu ma pot duce la medic. (Cum am mai zis). Ideea este ca vreau sa stiu daca e ok sa iau de acum incolo Daily G?. Prietena mea a sunat medicul care i-a prescris Daily G? si i-a zis ca acestea sunt cele mai ok din Franta si ca majoritatea medicilor de aici asta prescriu.

Dpdv al protectiei, este ok sa iau Daily G?, chiar daca este trifazat si nu monofazat ca Marvelon? Eu am de gand sa raman in Franta, deci de acum incolo asta o sa iau. Am nevoie de un raspuns serios si urgent. Azi la ora 9pm cam trebuia sa iau pastila si nu stiu ce sa fac lol -  si nu, nu vreau momentan un bebe.

Merci dragelor

#4 2010-10-07 09:58:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

d.p.d.v. al protectiei da, acum depinde cum te vei impaca cu el

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.