|
Nu esti logat.
Tratament rana pe col uterin#1 2010-09-30 23:34:30
Tratament rana pe col uterinBuna seara doctoressa,am o problema.Am fost la ginecolog si mi-a spus ca am o rana pe col,ca am col inflamat si mi-a dat tratament cu cervugid ovule,antioxidant si tinizol.Problema este ca de la tinizol mi-a zis ca imi va fi greata si eu am si probleme cu fierea..Are ceva daca nu iau tinizolul si iau doar ovulele si antioxidant??Eu am avut acum un an vulvo vaginita si eram infectata cu trichomonas si am luat augumentin si cervugid. Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #2 2010-10-01 11:44:54Re: Tratament rana pe col uterintinizol sunt 4 pastile care le iei o data si apoi nu mai ai treaba cu ele. nu da greata neaparat, ci un gust de metal-amarui o zi-doua. Ultima oara a fost editat de deealexx (2010-10-01 11:45:09) Offline #3 2010-10-01 12:13:40
Re: Tratament rana pe col uterinSi are ceva daca nu iau tinizolul si iau doar restu tratamentului?ca eu sunt mai sensibila la medicamente... Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #4 2010-10-01 12:17:24Re: Tratament rana pe col uterinideal ar fi sa le iei..eu zic ca nu patesti nimic mai ales ca e doza unica. inteleg ca ai ceva cu medicamentele, insa tinizol este pentru infectii. un fel de antibacterian. elimina ce virusei mai ai. Offline #5 2010-10-01 13:06:22Re: Tratament rana pe col uterin
rectific: tinizol gasesti. asta e varianta romaneasca. am gasit acum reteta mea si mie mi-a dat fasigyn si nu gaseam. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-07 12:55:15
Re: Tratament rana pe col uterinBuna ziua doctoressa,am o problema.Am fost la ginecolog si mi-a spus ca am o rana pe col si mi-a dat tratament cu cervucid ovule si "toxicilina"un comprimat la 12 ore(m-am uitat pe net si nu am gasit nimik despre "toxicilina",sa fi gresit denumirea medicamentului,sa fie vorba despre "doxicilina"?). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|