|
Nu esti logat.
Cum scriu un ACATIST ptr. Sfanta Paraschieva ????????????#1 2010-10-07 10:43:50
Cum scriu un ACATIST ptr. Sfanta Paraschieva ????????????fetele va rog imi trebuie urgent model acatist m-am uitat si pe site-uri dar nimic,daca aveti in format word cv...o idee plssssss. Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #2 2010-10-07 20:16:01
Re: Cum scriu un ACATIST ptr. Sfanta Paraschieva ????????????Offline #3 2010-10-07 20:20:40
Re: Cum scriu un ACATIST ptr. Sfanta Paraschieva ????????????God...nu cred ca exista un tipar...scrii si tu ce-ti vine in minte...ce ai nevoie, pt ce multumesti. Offline #4 2010-10-08 10:16:55
Re: Cum scriu un ACATIST ptr. Sfanta Paraschieva ????????????Cred ca cel mai ok intrebi direct la biserica cum se scrie un astfel de acatist "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|