homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Timp...-2

#20 2009-03-30 20:13:18

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: timp...

Am auzit si eu teoria cu timpul care  a devenit doar de 16 ore /zi.... si sincer o cam cred...nu o explic logic... dar parca e prea ciudat cum trece timpul
Si mor...asa de rau imi pare ca am ajuns la acea vorba care nu o credeam " o sa iti doresti tu sa mai fii copil"....imi e dor de tot...de familia mea, cum era pe vremea aia...ca eram cea mai rasfatata...si ma intreb cand a trecut....sunt de 5 luni la noul loc de munca si nu pot sa cred...aproape ca s-a terminat proiectul la care lucrez si tin minte cand toate lumea ma intreba :" moaaaama dar nu o sa te plictisesti atata timp la un joc?" eee...s-ar parea ca nici nu am avut timp sa ma plictisesc....e trist......
Asa ca da....timpul se scurge mult prea repede....macar de am putea sa ii facem si pe copii din ziua de azi sa inteleaga asta..... sa nu faca asa cum am facut eu cand mi s-a spus ca nu o sa fie mai bine cand o sa am banii mei, ca nu o sa fie mai frumos cand o sa fiu majora si o sa am totul in reponsabilitatea mea....ca o sa imi fie dor.....

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#21 2010-10-08 16:34:26

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu inca ma minunez cat de repede trece timpul hmm nici nu stiu cand a trecut vara, cand a venit frigul asta...chiar si atunci cand nu am fost ocupata mi s-a parut ca a trecut repede

Ma gandesc destul de des la asta, si ma gandesc ca se duc lunile asa repede, si anii... uneori simt ca "trece viata pe langa mine" lol dar nu stiu ce as putea sa fac asa extraordinar ca sa pretuiesc timpul... pt ca,in fond am o viata normala...nu stau nici toata ziua in pat/in casa dar nici nu fac vreun sport extrem hmm chicot

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#22 2010-10-08 17:22:37

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Si mie mi se pare ca trece extrem de repede timpul, daca ma gandesc retrospectiv...in schimb, de exemplu daca astept sa treaca 2 ore sa ma duc nu stiu unde, trec foarte greu. Dar asta e probabil perceptia mea numai..Am citit undeva ca pe masura ce crestem, perceptia noastra asupra timpului se schimba. In primii ani 7 ani de viata, un an pare mai mult decat un an(nu mai stiu exact cat, dar daca-mi aduc bine aminte, 7 ani sunt perceputi ca fiind 10), iar pe la 24-25 de ani deja un an ajunge sa fie perceput mai putin ca un an calendaristic.

Carmen, nu-ti mai face griji ca trece timpul, doar incearca sa-l petreci cu folos, ca atunci cand te gandesti "Ce mult timp a trecut de cand...", sa te gandesti in acelasi timp "Da, dar uite ce multe lucruri am realizat:..". Aici nu ma refer numai la realizari profesionale, ci si la micile bucurii din fiecare zi  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.