|
Nu esti logat.
Integrarea intr-un grup#1 2010-10-08 10:09:56
integrarea intr-un grupBuna dragelor.. eh... de ce adolescenta e complicata uneori? Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #3 2010-10-08 11:02:42
Re: integrarea intr-un grupMama, ce nasol. Ce le urasc eu pe fandosite. Si eu m-am chinuit pana mi-am format un grup la facultate de oameni normali, in liceu a fost atat de usor, si acum sunt apropiata cu cei din liceu, astia din facultate sunt mai superficiali. Iti pot spune doar sa nu ratezi sansa de a-ti face prieteni in liceu pentru ca se pare ca raman mai mult pe langa tine, de cei din copilarie nici nu mai zic...poate fi prietenie pe viata. When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #4 2010-10-08 11:31:50
Re: integrarea intr-un grupcu cei din clasele paralele e mult mai greu pt ca sistemul din liceu nu ne ajuta, adica eu nu am O SINGURA CLASA PARALELA. ne mutam mereu, mereu schimb sala, si e mult mai greu asa. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #5 2010-10-08 13:34:17
Re: integrarea intr-un grupNu-ti pot spune decat ca asemanarile ii apropie pe oameni, punctele in comun poate descoperi ceva-ceva sa poti interctiona mai usor cu ei... When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-08 13:43:56
Re: integrarea intr-un grup
eu nu inteleg exact partea pe care am subliniat-o. de cine te simti respinsa si de cine te simti tratata prost? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #7 2010-10-08 19:48:12
Re: integrarea intr-un grupEu m-am apropiat de cei din grupul cu care ?mi petrec timpul la şcoală şi nu numai atunci c?nd m-am mutat ?n bancă l?ngă ei. De acolo totul a decurs de la sine. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #8 2010-10-08 22:17:52
Re: integrarea intr-un grupmergand pe aceeasi chestie pe care a subliniat-o alinda... parerea mea este ca tu, la liceu, ar tb sa fii suficient de puternica si sigura pe tine incat... sa ti se rupa daca se supara x, y sau z. Ceea ce faci tu e cea mai proasta alegere (si vorbesc din EXPERIENTA ). Adica "te negi" pe tine pt ceilalti, anulezi nevoile tale pt ale lor. intr-un alt context ti-as zice bravo pt atitudinea crestineasca dar aici vorbim de socializare si atat ori NU MERITA ca tot tu sa fii aia frustrata si nefericita... pt ce? sa nu se supere x, y, z? las-o balta, zi-le verde in fata,AFIRMA-TE in fata lor. In momentul in care un om are un sistem CLAR de valori si CURAJUL DE A-L EXPRIMA INDIFERENT DE OPINIA CELORLALTI... ala va fi un individ respectat in orice grup. Sau, macar, nu va fi tinta atacurilor din partea unora. Si se va integra natural, dela sine, ACOLO UNDE VA DORI, in grupul cu care se va POTRIVI Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #9 2010-10-09 11:21:56
Re: integrarea intr-un grupma simt tratata prost de miorlaite si oarecum respinsa de grupul normal. intre ei s-au creat relatii de prietenie, eu sunt o nou venita care ...nu cunoaste mai nimic din intamplarile lor, etc etc. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #10 2010-10-09 13:15:36
Re: integrarea intr-un grupCand o sa te placi tu, o sa te placa si ceilalti. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2010-10-09 22:34:11
Re: integrarea intr-un grupin general prietenia incepe cu colegul/colega de banca, mai ales daca esti noua...pot fi si grupulete, poate unii se cunosc din generala...dar sa fim seriosi, intotdeauna vor fi bisericute....chiar daca per total toata lumea se intelege cu toata lumea, prietenie e doar pe grupulete....importanta e atmosfera generala....tu nu trebuie sa inri in panica, pentru ca pana la urma o sa te afiliezi iunui grup, rar sunt persoane 'ostracizate' si asta numai daca sunt ciudati sau altceva iesit din comun....sfatul meu e sa nu disperi si sa te bucuri de tot ce ti se intampla, liceul e perioada frumoasa a vietii si e pacat s-o petreci frustrata de una sau de alta...eu zic ca lucrurile se vor rezolva de la sine, mai acorda-le timp sa te cunoasca Offline #12 2010-10-09 23:12:59Re: integrarea intr-un grupsi eu in liceu aveam sclifosite...eram pe bisericute. eu si inca 3-4 persoane ne intelegeam foarte bine, fara niciun stres. apoi mai aveam un grupulet cu care ne intelegeam ok. iar un altul de pitziponci si pitzipoance pe care nu`i bagam in seama. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|