homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie de cuplu in care ea este mai in varsta ca el....doresc pareri

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Relatie de cuplu in care ea este mai in varsta ca el....doresc pareri

#1 2010-10-11 00:24:01

iuanutza
New member
De la: CLUJ-NAPOCA
Inregistrat: 2008-10-21

Relatie de cuplu in care ea este mai in varsta ca el....doresc pareri

Buna, am deschis acest topic in primul rand datorita unei situatii cu care ma confrunt eu in ultimul timp....de aprox 6 luni am interupt o relatie de aprox 4 ani si ceva( o lunga poveste, in ultimul an practic nu ne mai intelegeam deloc, si-a ales alte drumuri, si a pus altceva mai presus ca mine, si cireasa de pe tort e ca el tot in ultimul an,era atat cu mine, cat si cu alta, eu am aflat asta mult prea tarziu), in fine...am trecut printr-o perioada f dificila in care pur si simplu ma rugam la Dumnezeu ori sa faca ceva cu mine, ca nu mai pot duce suferinta, ori sa imi scoata pe cineva in cale care sa ma iubeasca si sa ma faca sa uit de tot....si chiar asa s-a intamplat....mi l-a scos in cale, fara sa-l caut, pur si simplu o intampla, cu toate ca drumurile noastre s-au mai intersectat indirect cu ceva timp in urma...in alte oridine de idei...tipul este cu 5 ani mai mic ca mine( fostul era cu 4 ani mai in varsta), si pur si simplu cu cel dintai m-am simt pt prima data de mult timp iubita, apreciata, femeie, protejata...insa sunt f confuza cu faza cu varsta, cu toate ca el se poarta f matur cu mine, si mi-a demonstrat de atea ori ca vrea o relatie serioasa cu mine, il cunosc de vreo 5 luni, si l-am pus la tot felul de teste, si i-am expus toate starile mele, si a stiut cum sa fie langa mine(el in toate relatiile pe care le-a avut, persoana de langa el a fost mai mare, si chiar asta cauta, o fata cu capul pe umeri care sa stie ce vrea de la viata)...eu acum nu stiu daca ma deranjeaza chiar asa tare varsta sau poate am si eu mici traume in legatura cu increderea in cineva....vreau sa-mi spuneti daca sunteti intr-o situatie in care el e mai mic, si ce parere aveti....chiar conteaza asa mult daca e mai mic la ani, daca te simti fericita si iubita...iti trebuie un certificat de nastere neaparat ca sa fi fericita?poti lupta cu lumea intreaga pt fericirea ta?....e posibil sa acord si eu o sansa acestei relatii, pt ca acum sunt intr-o perioada de confuzie totala, chiar nu stiu ce sa fac....

"Dumnezeu iti da mereu doar cat poti duce, insa tare mi-ar placea sa nu mai aiba atata incredere in mine din cand in cand...

#2 2010-10-11 00:28:51

bia_loves_giulian
Full member
De la: Cuibushoru` nostru
Inregistrat: 2010-10-10

Re: Relatie de cuplu in care ea este mai in varsta ca el....doresc pareri

daca tu zici ca gandeste matur si reuseste sa se ridice la asteptarile tale, care`i problema? nu mai suntem in anii `60. Incearca sa iti respecti dorintele tale si sa nu pui la suflet ceea ce zice lumea, pana la urma tu stai cu el, nu lumea....
Right?

I like the way you shake your ass around me  partydance

#3 2010-10-11 05:22:50

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ti-ai raspuns singura prin intrebarile alea semi-retorice de la sfarsitul postarii. Daca-ti place, de ce sa te intrebi "eh, imi place mie, dar n-ar fi mai normal sa nu-mi placa?" ?

#4 2010-10-11 08:33:23

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

daca vreti acelasi lucru este ok,daca el mai vrea sa copilareasca , vei suferii tu.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#5 2010-10-11 09:23:19

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

nu are nici o legatura cei 5 ani diferenta cu iubirea,comunicarea,increderea,intelegerea...........putea sa fie si de varsta ta si mai in varsta,ca dupa o deceptie puternica,nu mai ai oricum incredere.capu sus,life goes on!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#6 2010-10-11 12:13:38

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Exact, daca va intelegeti, varsta nu mai conteaza. Sunt cazuri si cazuri. Eu am fost de curand cu un tip mai mic decat mine cu 3 ani si recunosc ca diferenta asta de varsta s-a facut simtita. Nu intotdeauna, avea si momentele lui de maturitate... Dar oricum, la noi situatia a fost alta... eu nu cautam ceva serios.
Dar voi deja ati stabilit niste lucruri si el pare sa te fi convins prin comportamentul lui ca poate nu e de fapt atat de mic smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#7 2010-10-11 14:20:05

seeu2night
New member
Inregistrat: 2010-09-06

si eu am o relatie cu un tip cu 5 ani mai mic decat mine si la inceput aveam si eu aceleasi intrebari ca si tine dar acum atat timp cat ne intelegem bine, ma simt iubita si il iubesc pe el din tot sufletul nici nu vreau sa ma mai gandesc la cnp-uri  big_smile

#8 2010-10-11 14:46:54

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

si eu sunt de parere k varsta nu conteaza atunci cand exista dragoste hjarta
iubi e mai mic decat mine cu 1 an si  5 luni (putin,insa am auzit comentarii la adresa noastra chiar si asa lol ) ,insa soacra mea e mai mare cu 6 ani decat sotul ei si uite k si acum sunt impreuna,se iubesc,totul e ok.
asa ca iuanutza,eu zic sa acorzi sanse relatiei,atata timp cat pe tine te face fericita si implinita,there's no problem wink

#9 2010-10-11 18:24:25

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Si eu sunt de parere ca varsta nu conteaza atunci cand exista dragoste si intelegere smile

Iubesc si sunt iubita

#10 2010-10-11 18:26:46

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

cum zic si fetele,conteaza cum gandeste nu cati ani are..
mai ales daca amandoi aveti peste 20 de ani nu se vede asa mult diferenta de varsta

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#11 2010-10-11 18:39:55

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

şi eu am un soţ mai mic dec?t mine, suntem ?mpreună de 8 ani şi ceva, avem un bebe şi p?nă să ajungem aici am luptat cu ?ntreaga mea familie pt a-i face să-l accepte. fericirea nu se contorizează ?n ani, ci ?n compatibilitate, respect, dragoste, ?nţelegere

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-10-11 18:40:10)

#12 2010-10-11 19:13:12

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu conteaza varsta, majoritatea cuplurilor pe care le cunosc sunt aceasta situatie, ea mai mare decat el cu cel putin 3-4 ani si desi diferenta asta le merge foarte bine. Si sa iti mai dau un exemplul bunicul meu era mai mic decat bunica cu 6 ani si s-au inteles bine au fost impreuna 53 de ani, iar bunica mea nu este genul de femeie care sa stea cu un barbat pentru copii, a divortat de 2 ori pana l-a gasit pe bunicul meu .... asa ca se poate , se poate si sa fie diferenta mai mare, cunosc pe cineva care e mai mare decat sotul ei cu 14 ani si sunt bine mersi de mai bine de 20 de ani .... Ar trebui sa nu-ti mai faci girji in privinta asta, o relatie poate fi sortita esecului indiferent de varsta partenerilor

#13 2010-10-11 23:19:10

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Daca va intelegi, daca sunteti pe aceeasi lungime de unda si daca exista iubire, varsta nu e chiar un factor primordial, nici sa fie diferenta foarte mare de varsta intre parteneri nu e bine. In general barbatii se maturizeaza mai greu, poate doar daca e mai mic ca tine sa nu intampini dificultati de intelegere, de ex poate tu peste 1 an vrei ceva foarte serios de la o relatie, iar el sa nu fie pregatit, sa vrea sa mai copilareasca sau alte lucruri de genul, dar depinde foarte mult si de el cum e si de tine. Oricum oamenii isi schimba planurile de viitor odata cu trecerea timpului.
Eu am niste cunostinte, el are 24 de ani si ea are 29 de ani sunt impreuna de 4 ani si se iubesc, au mai avut ei discutii si despartiri insa tot impreuna sunt.
Urmeaza-ti inima cel mai bine.

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Relatie de cuplu in care ea este mai in varsta ca el....doresc pareri

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.