homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Examen citologic cervico-vaginal

#1 2010-10-11 21:02:06

botezatucrisa
Membru
Inregistrat: 2010-10-11

Examen citologic cervico-vaginal

Buna seara, sunt un membru nou al acestui forum . As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o interpretare a unui examen papanicolau. Deci la concluzii scrie : frotiu cl. II  Papanicolau ,  AGC. Ceea ce ma nedumereste este acest AGC. Am citit ce poate insemna , dar eu nu am nici un simptom , singerare, scurgeri sau secretii neplacute si nici dureri in timpul actului sexual. Deci nu inteleg daca este ceva de rau??? chestia asta cu AGC. Eu am mai facut un pap in februarie anul acesta si a fost ok adica:frotiu cl. II  Papanicolau, discret inflamator   fara acel AGC.
Acest rezultat la  pap imi trebuia pt. ca ma pregatesc sa fac  o FIV la Viena si trebuie sa transmit acest rezultat acolo.Analiza am facut-o la Medsana si am primit rezultatul pe fax eu nefiind din Bucuresti. I-am contactat telefonic dar nu vor sa-mi faca legatura la ginecologie ( trebuie sa ma programez, probabil  interpreteaza ca o consultatie telefonica ), dar nemaiavand rabdare v-am scris dvs.
Daca ma puteti ajuta , va multumesc.

#2 2010-10-12 03:07:59

persifona
Vizitator

Re: Examen citologic cervico-vaginal

botezatucrisa ai warn pt postare multipla, e suficient sa postezi intr-un singur loc. I-am lasat link doctoressei cu problema ta.

#3 2010-10-13 22:00:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Examen citologic cervico-vaginal

botezatucrisa a scris:

Buna seara, sunt un membru nou al acestui forum . As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o interpretare a unui examen papanicolau. Deci la concluzii scrie : frotiu cl. II  Papanicolau ,  AGC. Ceea ce ma nedumereste este acest AGC. Am citit ce poate insemna , dar eu nu am nici un simptom , singerare, scurgeri sau secretii neplacute si nici dureri in timpul actului sexual. Deci nu inteleg daca este ceva de rau??? chestia asta cu AGC. Eu am mai facut un pap in februarie anul acesta si a fost ok adica:frotiu cl. II  Papanicolau, discret inflamator   fara acel AGC.
Acest rezultat la  pap imi trebuia pt. ca ma pregatesc sa fac  o FIV la Viena si trebuie sa transmit acest rezultat acolo.Analiza am facut-o la Medsana si am primit rezultatul pe fax eu nefiind din Bucuresti. I-am contactat telefonic dar nu vor sa-mi faca legatura la ginecologie ( trebuie sa ma programez, probabil  interpreteaza ca o consultatie telefonica ), dar nemaiavand rabdare v-am scris dvs.
Daca ma puteti ajuta , va multumesc.

dupa cum chiar tu scrii aici, ti-au echivalat in termeni stiuti rezultaul, adica ti s-a scris pe buletinul de analiza clasa II Papanicolau. Asta inseamna ca nu e vreo drama, deci nu te stresa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.