homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP urgent ! vreau sa stiu cum sa procedez acum, azi

#1 2010-10-13 22:23:54

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

HELP urgent ! vreau sa stiu cum sa procedez acum, azi

buna. iau microgynon si am uitat sa iau aseara pastila si doar acum mi-am dat seama. Cum procedez? le iau pe amandoua acum si 7 zile protectie? sau iau doar una? daca acum cateva zile am avut contact sexual nu afecteaza cu nimic, nu ? multumesc ! drajeul e din prima saptamana din aceasta folie(am citit in prospect ca in acest caz e posbili sa raman insarcinata, ce sa fac in acest caz? ce sa iau? ) Postinor e prea tarziu sa iau. Va rog mult raspundeti sa stiu ce am de facut.    Va multumesc din suflet !

#2 2010-10-13 22:32:57

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: HELP urgent ! vreau sa stiu cum sa procedez acum, azi

daca nu ai avut contact sexual dupa ce ai uitat pastila esti ok, doar ca trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile! si poti sa le iei pe amandoua in seara asta!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-10-13 22:36:14

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

in prospect scrie ca daca e vb de o pastila din prima saptamana si daca am avut contact sexual in saptamana trecuta e riscul mare sa raman. ok le iau pe amandoua

#4 2010-10-13 22:43:40

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sincer nu stiu de ce scrie asta pe prospect, am mai auzit si tind sa cred ca nu au mai fost editate prospectele de ceva vreme hmm ....eu din cate am citit pe aici, am inteles ca protectia impotriva sarcinii este data de pastilele luate corect de dinainte de contact! asa daca de exemplu la mijlocul foliei esti nevoita sa incepi un tratament cu antibiotice, ar insemna ca daca ai avut contacte sexuale inainte de acest tratament risti sa ramai insarcinata, si nu e asa!
problema se pune dupa ce uiti pastila, nu inainte! mai asteapta sfaturi dar eu zic sa stai linistita!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.