|
Nu esti logat.
Ajutor, doctoressa!#1 2010-10-13 10:30:50
ajutor, doctoressa!Buna ziua!Daca se poate, as vrea sa ma ajute doctoressa cu rezultatul asta de la eco la san? Ultima oara a fost editat de rorica (2010-10-13 12:05:41) Offline #3 2010-10-13 16:17:59
Re: ajutor, doctoressa!stai linistita, ca nu e niciun cancer. sunt nsite chistulete mici, atata tot. multe femei au chisturi, iar ale tale sunt chiar mici, nu ai de ce sa-ti faci pb. Offline #4 2010-10-13 17:10:20
Re: ajutor, doctoressa!Nu am mai facut nici un examen pentru ca mi s-a spus-medicul de la eco si cel de familie- ca sa stau linistita si sa merg la control prin noiembrie-decembrie. Asta cu epilatul m-a mirat si pe mine, pe de alta parte ma epilez zilnic cu lama si dupa aia dau cu antiperspirant, bine, acum nu am mai facut asta, de frica. M-am mirat ca am auzit asta din gura a doi medici, am mai vazut si pe alt esite-uri din afara...cica si de la o infectie la deget poti sa ai ganglioni inflamati. Eu am avut mai multe infectii urinare in perioada aia, dar nu are treaba cu asta, ma gandesc...nush ce m-a apucat acum, am gasit o referire oarecare pe net si uitandu-ma iar pe rezultatul de la eco, am innebunit complet...de la ora 9 ma tot pipai pe la subrat, pe la sani, deja ma dor tare, ma tot gandesc la cancer, daca dau cautare pe net ganglioni axilari inflamati numai de cancer dau!!! O sa merg si la eco, dar cred ca trebuie sa imi treaca menstruatia,nu? Offline #5 2010-10-13 17:17:58
Re: ajutor, doctoressa!nu stiu de ce te gandesti la cancer cand doctorita ti-a spus clar ca e vorba despre chisturi, iar ganglionii pot fi si de la o infectie sau chiar de la epilat, sa-i urmaresti in timp sa vezi cum evolueaza Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-13 17:22:24
Re: ajutor, doctoressa!cred ca mai degraba au legatura cu infectiile urinare decat cu epilatul. nu conteaza unde e infectia; sistemul limfatic e facut sa apere organismul si in caz de ceva nu reactioneaza doar ganglionii apropiati de locul inflamat. mai degraba te-as incuraja sa nu mai folosesti antiperspirant, ca dupa parerea mea ala iti face cel mai mult rau. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-10-13 17:23:01) Offline #7 2010-10-13 17:25:20
Re: ajutor, doctoressa!sau macar sa nu-ti mai dai cu antiperspirant imediat dupa epilat, ca sa nu se astupe porii si sa risti o inflamatie a glandelor sudoripare Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-10-13 17:25:40) Offline #8 2010-10-13 17:34:55
Re: ajutor, doctoressa!Vai, fetelor, ca dragute sunteti! mi-au dat lacrimile! De azi dimineata trec prin chinurile iadului! Voi stiti cum e, cine s-a gandit vreodata la diagnosticul asta, stie ce inseamna...va multumesc din suflet! Am gasit aici pe forum un grup de femei solidare si destepte! sunt onorata sa fiu membra a acestui forum, serios! Acum ma duc sa plang... Offline #9 2010-10-13 22:11:28
Re: ajutor, doctoressa!
uita de cancer, nu e cazul sa te repezi asa....crie limpede pe buletinul ala de ecografie ca sunt inflamatori ganglionii(deci foarte probabil de la epilat) asa ca lasa drobul de sare acolo unde e ca nu cade Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-10-14 08:05:33
Re: ajutor, doctoressa!Multumesc pentru raspuns, Doctoressa! Eu sunt mai ipohondra de felul meu si asta cu cancerul e la ordinea zilei! Sunt obsedata sa nu fac boala asta, desi stiu ca nu e bine sa gandesc asa...dar aceste chisturi pot deveni can...cer? Exista vreun fel de a ma asigura ca nu voi face vreodata boala asta? Eu nu am in familie cancere, am alt gen de boli, dar nu stiu de ce naibii mi-e atat de frica...va dati seama am facut deja o mamaografie, la 30 de ani, am facut RMN la cap, ca mi-era frica de cancer la cap, tot felul de analize de sange...nu stiu cum sa scap de obsesia asta! Offline #11 2010-10-14 09:50:47
Re: ajutor, doctoressa!Nu, chisturile nu se pot transforma in cancer, dar e bine sa faci regulat ecografii, fiindca ele pot masca o tumoare canceroasa, care sa treaca neobservata printre celelalte chisturi, atata tot... de altfel orice femeie e bine sa faca lucrul asta Offline #12 2010-10-14 10:16:28
Re: ajutor, doctoressa!Vad ca in partea asta supero-externa, banuiesc, deci cumva intre subrat si san nu stiu cum sa zic, undeva in partea de sus a sanului si mult spre stanga e mai umflat asa, si ma doare daca apas...si parac in stanga e mai umflat decat in dreapta? Oare poate fi din cauza ca sanul stang e mai ridicat decat celelalt? E mai ridicat dupa ce am nascut, fata mea a supt mai mult din dreptul si ala s-a lasat mai mult, e mai relaxat. Daca nu am innebunit tot pipaindu-ma! E normal sa fie mai umflat acolo? Of, abia astept ecografia aia, poate ma mai linistesc... Offline #13 2010-10-14 10:17:38
Re: ajutor, doctoressa!nu te mai pipai, ca nu are sens, sanii oricum nu sunt perfect simetrici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|