homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie...

#1 2010-10-14 20:05:48

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

depresie...

de cateva zile ...cam de o saptamana am cazut intr-o depresie ...in prezent am o relatie de un an cu un tip.... dar toate bune si frumoase.... dar nu il iubesc.... ininte de aceasta rel am mai avut o rel de 2 ani cu un lat tip...in ultima luna ma incercats a ma imapc cu tipul cu care am stat 2 ani.,...la inceput si el isi dorea asta....dar acuum nu mai doreste se ne impacam pt ca "orgoliul lui nu il lasa" (eu am fost cea care s-a desp de el atunci ...) el in prezent are o relatie...mi-a zis ca ma iubeste dar ca e mai bine asa.... in relatia pe care o am acum...lucrurile merg bine...dar nu e ce imi doresc....ma simt f singura...dezamagita si nu mai sper la nimic cu fotul....el mi-a spus ca nu se stie niciodata si ca lui acum i e mai bine asa...

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#2 2010-10-14 21:15:53

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: depresie...

oana16 a scris:

de cateva zile ...cam de o saptamana am cazut intr-o depresie ...in prezent am o relatie de un an cu un tip.... dar toate bune si frumoase.... dar nu il iubesc.... ininte de aceasta rel am mai avut o rel de 2 ani cu un lat tip...in ultima luna ma incercats a ma imapc cu tipul cu care am stat 2 ani.,...la inceput si el isi dorea asta....dar acuum nu mai doreste se ne impacam pt ca "orgoliul lui nu il lasa" (eu am fost cea care s-a desp de el atunci ...) el in prezent are o relatie...mi-a zis ca ma iubeste dar ca e mai bine asa.... in relatia pe care o am acum...lucrurile merg bine...dar nu e ce imi doresc....ma simt f singura...dezamagita si nu mai sper la nimic cu fotul....el mi-a spus ca nu se stie niciodata si ca lui acum i e mai bine asa...

depresia nu e orice tristete cu un motiv precis. ba mai mult, daca identifici un motiv anume ea nici macar nu mai intra la depresie. plus de asta 1 saptamana e prea putin timp ca sa intre in categoria depresie.

ceea ce ai tu e o nemultumire si o tristete provocate de situatia ta actuala pe plan amoros. evident e ceea ce imi pot da eu seama dintr-un mesaj...asa ca cel mai bine daca te simti depasita de situatie sa mergi sa discuti cu un psiholog. va sti sa te ajute.

sanatate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.