homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu Yahoo ID. :|

#1 2010-08-14 13:57:34

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

probleme cu Yahoo ID. :|

Am o  mare problema...azi dimineata cineva i-a schimbat parola prietenului meu, eu dormeam in timpul asta si se presupune ca eu sunt singura care ii stiu parola, desi nu intru niciodata lol Anyway,am incercat sa intru pe Yahoo ->forgot password si imi zice ca am probleme cu introducerea codului https://edit.europe.yahoo.com/forgot . L-am bagat  de vreo 20 de ori si imi zice ca e incorect. Am schimbat si browseru si tot nu merge. Apoi am bagat ID-ul meu sa vad poate la mine merge si Surpriza, codurile la mine mergeau. Nu inteleg..e blocat ID-ul lui cumva? Ma poate ajuta cineva sa recuperez parola? Stiu raspunsurile la intrebarile de acolo, dar nu ma lasa sa bag codul ala care mi-l genereaza ei.
Are cineva idee ce s-a intamplat? Nu cred ca e o problema de la yahoo, pentru ca doar ID-ului lui ii face probleme.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#2 2010-08-14 14:39:52

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: probleme cu Yahoo ID. :|

lasa-l linistit cateva ore si incercati mai tarziu, probabil e blocat de la prea multe incercari.  tongue

Dragostea nu se stă, se face.

#3 2010-08-14 14:41:21

katharina_x
Full member

M-am gandit si la asta..dar zice ca nu merge parola, deci parola e schimbata. Teoretic stiu ca tre sa astept 24 de ore, asta in caz ca e blocat contul..o sa vad maine atunci.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#4 2010-08-14 14:47:47

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

eu am patit o faza ca nu imi mergea sa intru in mail, tot asa cica nu mergea parola..dar pe mess se putea lol
e posibil sa nu fie schimbata parola ci doar sa fie blocat cateva ore.

Dragostea nu se stă, se face.

#5 2010-08-14 14:50:06

katharina_x
Full member

Nu stiu ce sa zic, pe mail spune ca parola e incorecta, pe mess la fel, iar sa accesez 'forgot password'u' pe yahoo nu ma lasa, deci tind sa cred ca e blocat(iar parola e schimbata..sau nu). Si chiar daca e schimbata parola o recuperam maine prin yahoo, doar sa treaca cele 24 h si sa nu mai fie blocat contul.

Yeah, that's my eye!

Publicitate

loading...

#6 2010-10-14 18:08:31

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

eu stiam k se dau in folosintza id'urile care sunt sterse chiar de posesorul id'ului...era un site cu care iti puteai da delete id si in 3 sau 6 luni se reseta si altcineva isi putea face id'ul respectiv.automat,daca s'ar fi intamplat asa si cineva ti'ar fi dat delete la id,cel care si l'a facut la fel,nu va mai avea acces la datele tale,pt k nu ar mai exista id-ul tau,ar fi sters cu tot cu date,pt k altcineva sa si'l poata face....
si daca tu nu mai stiai parola si intra altcineva pe id...de unde stii k e un alt user pe id'ul tau? (asta nu ai precizat)poate a pus asa un avatar doar.tu daca nu ai cum sa intri pe el,nu ai cum sa stii daca e cont nou sau e tot al tau,numai k difera avatarul.

#7 2010-10-14 18:20:02

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

atunci da..probabil asa s-a intamplat.oricum,nu iti fa griji cu privire la contacte,mail'uri,caci odata sters id-ul,se sterge tot chicot

#8 2010-10-15 09:32:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca nu intri o perioada indelungata pe un id (3 luni, dar nu sunt sigura), acel cont se dezactiveaza si ulterior e sters, deci id-ul devine disponibil pt alte persoane.
nu cred ca ti-a furat cineva parola, ca daca o facea se si folosea de acel cont si nu ajungea sa fie sters. cel mai probabil: ai uitat-o tu, ai incurcat-o cu altele, ai introdus alte caractere din cauza tastaturii setate diferit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.