homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-a strecurat iondoiala in suflet

#1 2007-10-12 17:12:01

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mi-a strecurat iondoiala in suflet

offfffffff sora mea draga duap 2 ani in care am acoperit-o si alte cele acum,cand o rog si eu ceva tot ea se enerveaza,printre altele a ajuns sa imi zica ca prietenul meu este un prefacut(desi la vazut o sg.data si a ramas cu impresi asta de atunci).offfff si imi zice tot felul de lucruri ca probabil ca o sa ne despartim si ca nu o sa ma ajute cand o sa am probleme si alte celeea se bazeaza pe urmatoarea chestie( in ianuarie februarie eram la el la 2 noaptea suna telul.era sorumea la politie in olanda ii furase actele si ma roaga sa ii trimit prin fax la prima ora niste copii dupa acte,eu zic ok peste 10 minute suna iar si imi zica sa ma duc la intercontinental si sa trimit in noaptea aia actele.ok ma imbrac imi cheama un taxi coboram si la un moment dat imi dau seama ca el nu are de gand sa mearga cu mine si urca inapoi.eu astept sa ma calmez urc inapoi si il intreb daca daca are de gand sa ma ajute sau nu? ok mergem amandoi la intercontinental cu taxiul rezolvam problema si gata.dupa faza asta a lui ne-am certat dar eu zic ca tot raul spre bine am lamurit multe chestii,a inteles ce vreau de la el si de atunci sau intamplat destule probleme si ma ajutat) pana atunci si nici acum nu am avut o cearta serioasa decat asta eu zic ca ne intelegem bine.offfffffff fetelor nu stiu are ia dreptate am facut rau ca ne-am impacat dupa ce am scris mai sus a reusit sa ma faca sa ma indoiesc grater(.va rog un sfat

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-12 17:24:34)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-10-12 17:39:23

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: mi-a strecurat iondoiala in suflet

lollollollollol Scuza-ma dar pe bune ca ma faci sa rad. adica ok...e sora ta dar nu prea vad sa iti fi fost alaturi prea tare. Si pe cine crezi pe ea sau pe omu cu care ai stat atat timp. In al doilea rand ea l-a vazut o singura data si gata i-a dat verdictu k e un prefacut si tu ai crezut-o. Tu il cunosti cel mai bine si stii daca poti sa te bazezi pe el sau nu

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-10-12 17:41:34

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

exact...ai intredere in baiatul tau nu intr-o persoana care, desi iti e sora, nu e in masura sa judece dupa prima impresie...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2007-10-12 19:13:47

andrutza
Vizitator

Atata timp cat iubitul tau iti demonstreaza prin fapte ca te iubeste si este alaturi de tine in multe situatii nu vad rostul indoielilor. Incearca sa-i explici surorii tale ca atunci a fost doar un incident care nu se va mai repeta si nu are rost sa iti spuna ea tie daca e cel potrivit pt tine sau nu, important e sa-ti dai u seama de asta si sa simti chestia asta. Nici ei nu i-ar conveni sa ii spui u ca baiatul cu care sta alaturi nu e potrivit pt ea si sigur nu i-ar fi convenit.

#5 2007-10-12 19:19:21

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

deci raluca..ne cunoastem..asa ca sincer...parerea mea ( ca si u m ai ajutat de multe ori in multe probleme si sti povestea ) eu una zic ca tu esti cea care greseti pt ca pleci urechea la ceea ce spune surioara ta.las o balta.il iubesti, ti a demonstrat ca te iubeste ..deci eok.ceea ce a fost n are rost sa se mai aminteasca..bunica mea si crede ma ca e smart  mi a zis asa" nu ne uitam in spate.mergem inainte si rezolvam de aici incolo".intelegi ce vreau sa spun?asa ca iubita calmeaza te si treci peste. iubi tau e un tip super si u o tipa hot.life goes on cu el alaturi.lasa ce spune ea.te ai gandit vreodata ca s ar putea sa te invidieze??si d aia vb asa..ia mai gandeste te o data smile

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

Publicitate

loading...

#6 2007-10-12 19:48:39

evilpink
Banat

ufff fetelor aveti dreptate.chiar foarte mare dar mi-ar placea sa fie si alaturi de mine eu am ajutat-o cu melte 2 ani am acoperit-o cu diverse si ea nimic sad.si ma oftic ca imi iau asemenea teapa tocmai de la sora mea incer sa nu ma oftic.offff nu stiu daca intelegeti

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-10-12 20:13:49

andrutza
Vizitator

Incearca sa porti o discutie serioasa cu ea si spune-i ce ai pe suflet si ce simti.

#8 2007-10-12 20:28:07

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

baietii in general nu prea gandesc foarte in detaliu toate lucrurile... poate lui ii era mintea in alta parte in momentul ala cand nu s-a urcat cu tine in taxi, poate nici nu si-a dat seama ca ai fi vrut sa vina cu tine... e o greseala din partea lui, evident, dar daca ti-a demonstrat de atunci incolo ca te iubeste si e alaturi de tine, inseamna ca a inteles ca trebuie sa fie mai atent cu tine. eu zic sa nu-ti mai faci ganduri negre wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#9 2007-10-12 20:41:21

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

de acord cu ivy. smile

#10 2007-10-12 20:50:02

evilpink
Banat

o discutie serioasa am avut chiar astazi cu ea si sa lasat cu chestii de genul e prefacut ,o sa te dezamageasca etc.etc. ivy a inteles ca a gresit si tot raul spre bine dupa faza asta pt. noi ca am lamurit multe lucruri.de demonstar demonstreaza in fiecare zi ca tine la mine smile.din pacate in anul asta mi sa facut rau pe strada de 2 ori cand eram slava domnului cu el el a avut grija de mine dupa....... de urcat atunci nu sa urcat in taxi pt.ca nu vroia sa o ajute pe soramea si in plus mi-a zis ca intelesese ca maine de dim. ma duc nu in seara aia smile

puss puss puss

#11 2007-10-12 21:24:47

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

tocmai d aia...las o balta...din mom ce nu s a urcat cu u in taxi e clar ca era pt ca si el probabil stia ca fata aia nu l place...sora asta a ta e cam prost crescuta..no mai asculta..parerea mea..neutral

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#12 2007-10-13 10:42:19

evilpink
Banat

nu o mai ascult smile.va multumesc fetelor puss puss puss pentru sfaturi

puss puss puss

#13 2007-10-13 12:47:11

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

daca eu as avea o sora care ma suna la 2 noaptea si-mi zice sa ies atunci din casa sa fac nu-stiu-ce, i-as umple frigiderul de carne. eu la 2 noaptea abia ma dau jos din pat sa ma duc la baie sau sa beau apa. neutral

Nobody home

#14 2007-10-13 13:16:24

evilpink
Banat

Nashira nu inteleg ce vrei sa zici? sad.

puss puss puss

#15 2007-10-13 13:32:59

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

..adik...si-ar aranja bine surioara big_smile
si ca sa-mi exprim si eu parerea...nici eu n-as face-o...taare mai profita unii de gradele de rudenie sau alte kestii pentru a-si pune problemele in carca altora. damn, people! that isn't fair!

Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-10-13 13:34:48)

#16 2007-10-13 13:35:07

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

exact. as injura-o pana uita de ce m-a sunat.

Nobody home

#17 2007-10-13 14:20:40

evilpink
Banat

da din nefericere ea timp de 2 ani a profitat de faptul ca suntem surori.iar eu ca prosta am acoperit-o in multe.imi iau tepe chiar de la sora mea iar cand eu o rog sa ma ajute cu ceva,ciuciu.nu imi vine sa cred cat sunt de fraiera sad

puss puss puss

#18 2007-10-14 22:44:31

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

mai eu zic sa'l asculti pe iubitul tau , el ti'a fost tot timpul aproape cand ai avut nevoie. si eu o ajut pe sor'mea mai tot timpul si cand e sa ma ajute si ea pe mine mai greu...desi stam in aceeasi casa

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-10-14 22:45:03)

Avem 1 an si 5 lunite

#19 2007-10-15 11:43:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si parerea coincide cu cea a fetelor: eu cred ca sora ta cam profita de bunavointa ta si este un pic "geloasa" pe relatia pe care o ai cu prietenul... Gandeste-te care dintre ei a fost langa tine - nu numai cu gura - cand ai avut nevoie de cineva, si vei stii cum sa reactionezi pe viitor... puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.