|
Nu esti logat.
Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?-2#20 2010-10-08 18:47:50
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?unul pe altul...si am tinut secret..er asa frumos...da nu a durat decat o saptamana...k apoi s-a aflat....defapt nu eram impreuna atunic doar vb fff mult la tel....si nu stia nimeni...s-au prins cativa k ceva nu e in regula pt k ieseam deodata afara...canf era numai el sau numai eu eram cu ochii in tel amandoi,....cand eram amandoi nu...dar a fost haios..interesant si frumos.... Offline #21 2010-10-08 23:37:02
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?el m-a ales pe mine,dar asta nu conteaza .cand l-am cunoscut pe iuby tocmai fusesem dezamagita inca m-ai tineam la ex-ul dar dupa o luna eram in limba dupa el,desi la inceput nu ma atragea deloc regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #22 2010-10-09 01:10:47
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?a fost o chestie reciproca mamele ne-au facut cunostinta am stat de vorba, am schimbat numere de tel, m-a sunat dupa 1 zi si am iesit la suc. de atunci suntem impreuna Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #23 2010-10-09 02:20:25
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?ea ma acrosat pe mine cu masina, adica a intrat usor in usa de la masina mea .... gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline #24 2010-10-15 17:17:54
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?eu l-am ales pe el si el pe mine. Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-15 19:08:26
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?eu am pus mana pe el Offline #26 2010-10-15 19:13:41
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?
sweet....aud pasarelele ciripind si in surdina coloana sonora din "sunetul muzicii"....si cei doi zburdand pe un gazon incredibil de verde.... fucking perfect... Offline #27 2010-10-15 19:19:32
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?ia te uita... unde se ascundea intruchiparea romatismului Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-10-15 19:23:16) If you take it personal, that's ok! Offline #28 2010-10-15 19:22:15
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?icecream * Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-10-15 19:22:53) fucking perfect... Offline #29 2010-10-16 11:36:04
Re: Tu ti-ai ales partenerul sau el te-a ales pe tine?eu l-am ales pe el din prima clipa,fara sa imi dau seama.El era intr-o relatie,careia i-a pus punct cand a aflat ca il insela. Distanta creaza distante... :(Si eu eram intr-o relatie,nu pot sa zic ca era la fel de serioasa ca a lui.Dar faza tare e ca ne-am despartit de ei in aceeasi zi. si cum noi eram buni prieteni,deh... tot consolandu-l si ascultandu-i toate chestiile,de la amici,am trecut la a fi impreuna.Nimeni nu credea ca o sa dureze.Pentru ca eu eram prea mica,eram cu "capul in nori",dar el a vazut mai mult decat ceilalti Si suntem impreuna de 4 ani frumosi;Astazi nu cred ca mai conteaza cine pe cine alege. “Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|