homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Muscatura

#1 2010-10-16 22:31:56

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Muscatura

Buna!
Astazi am fost la tara unde mama mea a facut o slujba pentru mama sa care a murit acum 7 ani.Dupa toata pomana am vazut afara o pisicuta de care mi s-a facut mila si i-am dus ceva de mancare.Se pare ca era oarba si banuiesc ca si-a pierdut simtul tactic deoarece a rasturnat de multe ori farfuria de unica folosinta si o incaleca fara sa-si dea seama dar auzea si simtea mirosul destul de bine si era foarte infometata.Pentru ca nu reusea sa apuce ceva sa manance,am luat un carnacior si l-am dus la botul ei.Se pare ca din greseala m-a muscat destul de tare deoarece nu vedea si nu stia daca degetul meu era carnacior sau nu.am pus apa peste,acasa,dupa 2 ore am dat cu spirt.Ma feresc sa fac vaccinul antirabic pentru ca imi este in general frica de ace si plus de asta nu vreau sa fac vaccinuri in general pentru ca exista oameni care au avut de suferit din cauza acestor vaccine.Degetul inca ma doare,nu pare infectat sau ceva de genu dar am avut o gaurica destul de adanca in deget,dar nu pana la os dar inca ma doare.

Vroiam sa stiu o parere....

Ultima oara a fost editat de Karren (2010-10-16 22:33:24)

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#2 2010-10-16 22:41:12

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Muscatura

Karren a scris:

Buna!
Astazi am fost la tara unde mama mea a facut o slujba pentru mama sa care a murit acum 7 ani.Dupa toata pomana am vazut afara o pisicuta de care mi s-a facut mila si i-am dus ceva de mancare.Se pare ca era oarba si banuiesc ca si-a pierdut simtul tactic deoarece a rasturnat de multe ori farfuria de unica folosinta si o incaleca fara sa-si dea seama dar auzea si simtea mirosul destul de bine si era foarte infometata.Pentru ca nu reusea sa apuce ceva sa manance,am luat un carnacior si l-am dus la botul ei.Se pare ca din greseala m-a muscat destul de tare deoarece nu vedea si nu stia daca degetul meu era carnacior sau nu.am pus apa peste,acasa,dupa 2 ore am dat cu spirt.Ma feresc sa fac vaccinul antirabic pentru ca imi este in general frica de ace si plus de asta nu vreau sa fac vaccinuri in general pentru ca exista oameni care au avut de suferit din cauza acestor vaccine.Degetul inca ma doare,nu pare infectat sau ceva de genu dar am avut o gaurica destul de adanca in deget,dar nu pana la os dar inca ma doare.

Vroiam sa stiu o parere....

1. E o lipsa de informare si o idee preconceputa asta cu vaccinurile, am mai zis-o de o suta de ori. Traiesti si pentru ca ai fost vaccinata. Deci linisteste-te.

2. In al doilea rand nu ar fi vorba de un vaccin. nici macar de rabie. E vorba ca pisicutele au multe multe multe bacteriute rele in gura, care iti pot provoca probleme. Eu in locul tau as merge la camera de garda de la un spital de infectioase, sa se uite si eventual sa iti recomande un antibiotic, ca nu e chiar de joaca daca muscatura a fost adanca. Asta trebuie sa faci, acolo o sa primesti cel mai bun sfat si eventualul tratament.

Sanatate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.