|
Nu esti logat.
Spuneti-mi si mie :(#1 2007-10-15 14:31:07
spuneti-mi si mie :(daca iau anticonceptionale (mercilon) si iau pastilele la ora 10 seara si cu o seara inainte am avut contact sexual (a ejaculat in mn ) iar a doua seara am uitata sa iau si am luat dimineata la 7 pot ramana insarinata???...plssss raspundeti-mi si mie.... si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #2 2007-10-15 14:36:41
Re: spuneti-mi si mie :(nu sunt probleme.nu ai intarziat pastila mai mult de 12 ore VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-15 15:21:26
Re: spuneti-mi si mie :(oka dar totusi am o scurgere ...nush daca e sange ... e cv mai inchis ...oricum ms moolt mi-ai luat o piatra de pe inima si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #4 2007-10-15 16:38:27
Re: spuneti-mi si mie :(si eu stiu la fel..adik isi pierd efectul dak intarzii 12 ore "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|