|
Nu esti logat.
Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?-4
#58 2007-09-24 03:32:32
Re: Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?
A fost raspunsul unei mame e normal sa fie mult mai matur, mai bine gandit si mai realist decat ale noastre. Noi nici macar nu stim daca o sa avem vreodata copil. Putem doar sa ne imaginam... ( iar eu nu-mi imaginam un sotz/tata in peisaj ) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #59 2007-09-25 22:09:58
Re: Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?sper sa nu fiu in situatia asta niciodata. vreau sa am baieti! I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #60 2007-10-15 11:26:38
subscriu!!! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #61 2007-10-15 11:55:12
Offtopic: asa a fost si la mine... Offline #62 2007-10-15 13:08:04
Re: Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?Habar n-am cum as reactiona... Si sa ma ajute D-zeu sa nici nu am ocazia sa aflu. Probabil ca m-as invinovati pe mine in primul rand, pe ea, pe el, sotul, toata lumea. Cum sa pui un copil de 13 ani sa faca avort si in acelasi timp cum sa pui un copil sa faca un copil? Cu siguranta ca as infia eu copilul, dar totusi... Urata situatie No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#63 2007-10-15 13:42:51
Re: Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?cred k o sa-mi zic k nu am fost o mama buna! k nu a priceput copilul nimic din ce l-am invatat! la 13 ani nu se poate! trebuie reeducat! iar eu cred k o ma duc la psiholog dupa aceasta veste! In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #64 2007-10-15 13:51:05
Re: Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?chiar nush cum ash reactziona...dar in nici un caz nu o sa o bat sau o s-o alung de langa mine...ash intreba-o cine este gagiu-su shi de cand se cunosc etc....dupa care ash vb cu sotzu' meu normal sa luam o decizie...parintzii aluia kre o lasa pe fata gravida sigur o sa se faca pierdutzi in spatziu Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-10-15 13:52:53) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #65 2007-10-15 14:36:54
Re: Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?consider ca primii vinovati sunt parintii; un copil de 13 ani (mmh! cam mica varsta!!) se documenteaza si singur, ca doar stie alfabetul, dar la varsta aceea trebuie orientat in primul rand; adica sa ii atraga adultii atentia unui fapt, iar el se documenteaza; cand eram copil aveam la bunici o anatomie veche pe care o citeam in fiecare vara (ca nu aveau ei biblioteca la tara) si am aflat diverse; dar stiam ce vreau sa aflu atat de la mama mea cat si de la scoala; ce i-as face??? nu imi pot imagina vreo pedeapsa; doar faptul ar fi consumat; poate as ajuta-o sa isi faca un drum in viata, sa isi poata intretine copilul mai tarziu; oricum ma infioara pt ca stiu un caz real al unei tipe neglijate de mama ei; ea la 17 ani se pregatea sa aiba al doilea copil! acum nu mai stiu nik de ea! pacat! si-a compromis viitorul; toate la timpul lor; ma gandesc ca dc mama ei ar fi vorbit cu ea nu ar fi ajuns acolo; deh! Offline #66 2007-10-15 17:11:53
Re: Cum ai reactiona daca fata ta, de 13 ani, te anunta ca e insarcinata?hmm ...mama mea la 16 ani....ma croseta....si nu vreau sa imi aduc aminte cum a reactionat bunica....e ingrozitor sa ne gandim la asa ceva....si nici nu putem sa fim realiste pt k probabil si parintii nostri la varsta noastra ar fi vrut sa nu comita aceleasi greseli ca si parintii lor..si totusi au facut-o...ma gandesc ca as fi foarte dezamagita....dc s ar intampla asa ceva...in primul rand pt ca sunt cu capul pe umeri si asa as vrea sa imi educ si copii...lipsa de incredere frica...si multi alti factori duc la asa ceva...si nu trebuie sa ne gandim ce sa facem dc vine si ne spun:sunt insarcinata!...ar trebui sa ne gandim la ce sa facem sa nu ajungem la asa ceva dar 100%....in cazul in care s ar intampla...as fii langa ea...i as oferi sprijinul meu...dar in aceasi masura sa o fac sa inteleaga si sa nu se mai repete....nu pt mine...pt binele ei.. Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|