|
Nu esti logat.
Mancarime...#1 2010-10-12 09:21:03
mancarime...buna tuturor am si eu o mica mare problema de care sunt speriata...in urma cu 2 zile am sesizat o mancarime la nivelul labiilor,mam uitat insa nu vad nici o roseata nici cos nici nimic...initial am crezut ca poate fi o raceala,insa nu ma pisca cand urinez.pana acuma am facut baie in apa cu bicarbonat si mam dat cu unguent de Nidoflor...dar nu vad nici o imbunatatire...ce pot avea?ma deranjeaza foarte rau si sunt cu moralul la pamant...orice sfat sau parere e bine venit...multumesc.... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #2 2010-10-12 09:50:37
Re: mancarime...de ce nu mergi la medic sa faci un examen de secretie sa vezi care e problema ? degeaba ne dam noi cu presupusul Offline #3 2010-10-14 09:35:08
Re: mancarime...am fost la medic si mia zis k e un fel de infectie provocata de tratament cu antibiotice nejustificate... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #4 2010-10-14 09:40:10
Re: mancarime...adica e candida Offline #5 2010-10-17 22:27:05
Re: mancarime...Buna..am si eu o nelamurire ...acum doua saptamani am avut o mancarime la nivelul labiilor ,atunci cand aveam un contact sexual simteam inflamat inauntru ..pana la urma mi-a trecut nu am mai avut nimic dupa doua trei zile i-a aparut sotului meu o iritatie si se cam cojea capul penisului ...ia disparut acum mai ii apare acea iritatie doar cand intretinem relatii sexuale ...nu am avut secretii ciudate sau ceva de genul acesta acum nu mai am nimic nu mai ma mananca nu nimic dar totusi de ce sa intamplat asa..? imi este teama...mai mentionez ca m-am sters cu servetele umede care erau de mobila pe acelea le-am avut la indemana ar putea fi asta o cauza? ...ce ma sfatuiti sa fac ?am tot citit pe net dar nu gasesc un raspun ce poate fi ? aveti idee? multumesc mult Ultima oara a fost editat de mirunica_x (2010-10-17 22:30:32) Offline Publicitateloading...
#7 2010-10-17 23:01:32
Re: mancarime...Dar asa nu ai idee de la ce ar putea fi ? am ciitit pe net despre candida ar putea fi asta? toate simptomele care sunt scrise acolo cam asa am avut eu ...spune-mi o parere te rog ce ar putea fi ?am sa merg zilele astea la medic.. Offline #8 2010-10-17 23:10:07
Re: mancarime...
doamne fereste! cum sa te stergi cu servetele umede pentru mobila??? ma rog, depinde ce fel de servetele erau, dar majoritatea contin niste chestii destul de toxice pentru zona intima. e destul de probabil sa fi facut o reactie la ceva continut in acele servetele.. asta pentru mancarimi si usoara inflamatie. mai departe e discutabil ce s-a mai intamplat, probabil vreo gardnerella de la modificarea ph-ului, nu ai de unde sti. mergi la medic si NU te mai sterge cu servetele pentru mobila, nu te mai sterfe cu nici un fel de servetele, apa e sfanta. Offline #9 2010-10-17 23:15:21
Re: mancarime...deci cel mai probabil de la servetele? Offline #10 2010-10-17 23:29:28
pai na, nu putem sti sigur, pentru ca si partenerul tau a avut ceva si nu cred ca a fost de la servetelele pe care le-ai folosit tu..e probabil ceva combinat. cert e ca nu trebuie sa folosesti servetele de mobila pentru igiena intima. never ever. sunt ele disputate si cele speciale pentru zona asta, daramite unele pentru mobila mergi la medic si vezi. nu e panica, linisteste-te. sanatate. Offline #11 2010-10-18 06:53:41
Re: mancarime...Problema este ca si el a folosit servetelele...deaia ma gandeam ca poate si la el este de la servetele Offline #12 2010-10-18 15:53:02
Re: mancarime...de la servetele sau nu, ceva s-a intamplat acolo. mergeti macar unul din voi la medic pentru analize ca sa stiti ce aveti si sa tratati. poate fi o candidoza, poate fi o gardnerella, nu ne ajuta cu nimic daca nu stim sigur, pe baza analizelor. Offline #13 2010-10-18 20:25:50
eu totusi pot sa pun o parte din simptome si pe baza acelor servetele. zona e foarte sensibila si poate fi iritata usor. dupa iritatie apar dezechilibre ale phului. dupa asta apar infectii oportuniste. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|