homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Delicat

#1 2010-10-18 21:56:24

mogu
New member
Inregistrat: 2010-04-11

delicat

am o problema mai delicata si va rog sa nu radeti de mine.acuma ceva timp mi-au aparaut in zona anusului mici umflaturi care ma durea de cate ori mancam iute, sau ieseam cu scaunul mai tare . intr-una din zile am simtit o usturime in zona anusului si dupa ce am fost la toaleta unde am facut treaba mare mi-a ramas pe hartie putin sange.m-am dat cu hermozon si am mancat supe, legume si la scaunele urmatoare nu am mai avut nimic.dupa 3 luni iar sa repetat problema.am urmat acelas tratament si nu am mai avut nimic.azi pe cand eram la servici am ridicat o lada cu bere si dupa aceea am inceput sa simt o usoara usturime in zona anusului.cand am mers la baie si m-am sters fara a avea loc defectia am avut o pata de sange pe servetel.am mancat supa si am iesit afara iar la sfarsitul defecatie cu putin sange.m-am dat cu hermozon si nu ma mai doare.

#2 2010-10-18 22:18:43

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: delicat

mogu a scris:

am o problema mai delicata si va rog sa nu radeti de mine.acuma ceva timp mi-au aparaut in zona anusului mici umflaturi care ma durea de cate ori mancam iute, sau ieseam cu scaunul mai tare . intr-una din zile am simtit o usturime in zona anusului si dupa ce am fost la toaleta unde am facut treaba mare mi-a ramas pe hartie putin sange.m-am dat cu hermozon si am mancat supe, legume si la scaunele urmatoare nu am mai avut nimic.dupa 3 luni iar sa repetat problema.am urmat acelas tratament si nu am mai avut nimic.azi pe cand eram la servici am ridicat o lada cu bere si dupa aceea am inceput sa simt o usoara usturime in zona anusului.cand am mers la baie si m-am sters fara a avea loc defectia am avut o pata de sange pe servetel.am mancat supa si am iesit afara iar la sfarsitul defecatie cu putin sange.m-am dat cu hermozon si nu ma mai doare.

si care e intrebarea? aparent stii ce leacuri sa folosesti si ti se pare ca hemoroizii si sangele in materiile fecale sunt niste chestii care pot fi rezolvate pe un forum. cu toate astea, nu vad intrebarea?

#3 2010-10-18 22:22:37

mogu
New member
Inregistrat: 2010-04-11

in primul rand scaunele mele nu sunt cu sange.in al doilea rand am cerut o parere cam despre ceea ce ar putea fi vorba

#4 2010-10-18 22:34:14

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

hemorizi . Asta iti cauzeaza problema, cauta in forum ca s-a ma discutat despre asa ceva ...

#5 2010-10-18 22:38:38

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

mogu a scris:

..... am cerut o parere cam despre ceea ce ar putea fi vorba

Despre hemoroizi poate fi vorba....In momentul in care te-ai facut cu Hemorzon(eu asa stiu ca se numeste),nu ai stiut pt ce te faci cu el?

Publicitate

loading...

#6 2010-10-18 23:30:17

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mogu a scris:

in primul rand scaunele mele nu sunt cu sange.in al doilea rand am cerut o parere cam despre ceea ce ar putea fi vorba

eu as zice ca sunt cu sange.
in al doilea rand este  mai mult decat evident ca trebuie sa mergi la medic. sunt totusi unele diagnostice pe care cineva nu le poate primi pe un forum. da, pot sa fie hemoroizi, dar da, poti sa fie si alte lucruri mult mai rele. deci da, trebuie sa mergi la medic.
si  nu ai cerut nici o parere, ai facut o compunere despre problema ta, dar nu ai intrebat nimic concret. la intrebarea neintrebata iti raspund eu si iti zic ca trebuie sa mergi la medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.