|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-10-16 00:46:11
intrebareDaca am reinceput sa iau logest dupa o pauza de un an, din a doua zi de menstruatie dimineata, imi poate afecta cu ceva evolutia normala a ciclului? ( stiu ca se ia din prima zi) si la a doua pastila pot sa schimb ora , in loc de 10 dimineata , sa zicem 19? Offline #2 2007-10-16 01:56:09
Re: intrebareDaca au trecut mai mult 24 de ore de and ti-a venit ciclul pana cand ai luatprima pastila e intra-devar a 2a zi....si 7 zile va trebui sa te protejezi suplimentar. Dar daca sa zicem ca ti-a venit ciclul la 5 dup-amiaza si tu ai luat pastila la 8 dimineata e considerata inca prima zi (adica primele 24 de ore) si nu ai nevoie de protectie suplimentara. Si nu e vorba de afectata evolutia ciclului...ci doar de protectie...ca daca incepi din a 2a zi (sau mai tarziu) dureaza 7 zile pana isi fac efectul...si in acele 7 zile trebuie sa te protejezi ca sa nu ramai insarcinata. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|