homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand pot relua pastilele?

#1 2007-10-15 09:41:20

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Cand pot relua pastilele?

Am revenit si eu printre voi. am avut o perioada foarte stresanta si plina. am avut licenta, m-am casatorit si asa ca sa fie totul frumos luna de miere mi-am petrecut-o in spital ca am avut o operatie de colecist. miercuri va fi o sapt de la operatie ma simt binisor. problema mea e faptul ca a trebuit sa intrerup pastilele pentru operatie, si as vrea sa stiu oare cand le pot relua? ma poate ajuta cineva? operatia a decurs relativ bine, am avut mici complicati dar acum totul merge spre bine.

Daria Ioana - 06.08.2010

#2 2007-10-15 10:21:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Cand pot relua pastilele?

felicitari pt licenta si pt nunta smile casa de piatra! eu as astepta pana la menstruatia urmatoare cu pastilele. sa vedem ce zice si doctoressa.

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-15 10:43:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

in prima zi de menstra

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-10-15 12:32:00

sanca
Hero member

Va multumesc mult pt raspunsuri. Eu mai am o problema. Cand mi s-au gasit pietrele la fiere in urma unei ecografii mi s-a spus ca am un chist ovarian de 3/2 pe partea dreapta asta in timp ce luam pastilele. Eu din cauza lipsei de timp cu pregatirile pentru nunta, din cauza faptului ca lucrez iar doctorita mea are program doar dimineata nu am mai ajuns la un consult. In timpul unei crize de fiere cand chemasem salvarea la palpare mi-a spus doamna ca se simte chistul. sunt destul de speriata. la un moment dat parca simteam si dureri dar acum dupa operatie au disparut. oricum din cauza pietrelor aveam dureri in tot abdomenul si e posibil ca durerea sa fi radiat.. poate e doar din capul meu. Ce ma sfatuiti?

Daria Ioana - 06.08.2010

#5 2007-10-15 17:06:22

o'hara
Platinum member

esti convinsa ca nu ti-au rezolvat medicii si chistul in timpul operatiei? sunt medici care fac asa ceva...deschid pt una si curata tot ce prin in jur...

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-10-16 09:06:42

sanca
Hero member

Chirurgul care m-a operat nu mi-a zis nimic. iar la iesirea din spital mi s-a dat o scrisoare medicala in care scria tot ce mi s-a facut si ca tratament medicamentos si in timpul operatiei. am fost operata laparoscopic, mi s-a scos fierea cu totul dar am 4 gauri si nu cred ca avea cum sa vada si chistul de pe ovar.

Daria Ioana - 06.08.2010

#7 2007-10-16 10:52:22

o'hara
Platinum member

dupa ce tremina operata propriu-zisa pt care au intrat ei sunt obligati sa arunce un ochi si prin jur. nu zic ca asta au facut...daca ar fi facut asta aparea in scrisoare...dar sunt care fac.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.