|
Nu esti logat.
Pauza de AC???#1 2010-10-15 21:31:52
Pauza de AC???Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Iau AC de 4 ani si nu am facut niciodata pauza. Acum ca nu mai am pt. ce sa le iau ma gandeam sa le las macar pt. o perioada. Ce ma sfatuiti? Sa continui cu ele chiar daca nu imi mai sunt necesare sau pot sa iau o pauza? As putea sa imi dereglez menstruatia daca le opresc? Multumesc mult pt. sfaturi. Offline #2 2010-10-15 22:48:13
Re: Pauza de AC???daca nu iti mai sunt necesare poti sa renunti la ele. menstruatia o sa ti se deregleze doar daca inainte sa iei anticonceptionala o aveai tot neregulata. iubesc si sunt iubita Offline #3 2010-10-20 22:15:13
Re: Pauza de AC???please help! am facut pauza 3 luni. menstruatia s-a dereglat, ca asa era si inainte, si nu a fost normala, a fost secretie maronie cu sange amestecat....... acum, a treia luna, a venit putin mai devreme decat trebuia, cu aprox o saptamana ... e maro cu rosu, tot nu e normala, voiam sa reiau AC si nu stiu daca e doar un spotting sau o pot considera prima zi de sangerare....... astept raspuns, sa stiu daca desfac folia sau nu. Amira C. Offline #4 2010-10-21 09:00:19
Re: Pauza de AC???Eu zic ca e menstruatia. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-10-21 13:59:39
Re: Pauza de AC???mda... asa am zis si eu, sangerarea chiar daca e maro, e sangerare, corect?! am inceput folia, o sa fac un Echo cat de curand ca sa fiu sigura ca e totul sub control Amira C. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-21 14:05:34
Re: Pauza de AC???Da la mine inainte de AC la inceput era maro... acum e rosu-rosu din prima pana in ultima clipa daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2010-10-21 21:53:34
Re: Pauza de AC???mai, eu am facut pauza 3 luni, prima data a fost normala, cantitativ mai putin .apoi a doua si acum a treia menstruatie, maro su rosu, amestecatura....... Amira C. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|