|
Nu esti logat.
Test candida#1 2010-10-20 20:42:06
test candidaam reusit sa merg la medic...mi s-a facut testul papanicolau si a zis ca am o candida usoara....mi-a dat flucoovim 50mg...timp de 7 zile si ovule clotrimazol....de 2 zile am luat ultimul ovul....si azi am obs ca mai am scurgere galbuie-transparenta...dar nu ca inainte....e f subtire....ca apa....sa nu fi trecut de la acel tratament oare?spuneti-mi un tratament bun...de la care sa treaca sigur daca stiti...pupici:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-10-21 09:02:33
Re: test candidaMai asteapta 1-2 zile si du-te la doctor sa iti refaca analizele, si cere si o antibiograma pe langa analiza de secretie. Si sper ca a luat si partenerul tau tratament, ca altfel jonglati cu candida de la unul la altul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-10-21 21:57:18
Re: test candidasi la policlinica..cam cat ar costa o antibiograma?deja m-am saturat.......nu stiti vreun tratament bun pt candida asta?..apropo...lui ce sa ii dau?pastile de flucovim? Ultima oara a fost editat de deeyanna (2010-10-21 21:57:52) iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2010-10-21 22:43:14
Re: test candidaar trebui sa faci un examen complet de secretie, care sa cuprinda si antifungigrama , sa vezi la ce anume este sensibil acest germen ....unii dr. ii dau si partenerului sa ia antimicotic si crema dc are simptome . Offline #5 2010-10-22 10:42:46
Re: test candidaCam 60 de lei costa (cel putin la mine) secretie + antibiograma / antifungigrama. Partenerului i se da oricum antimicotic, pentru ca barbatii de obicei sunt asimptomatici. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-22 20:11:37
Re: test candidaaha....pai am sa merg sa fac....am mers acum 2 saptamani si iam zis ca am prurit si secretie..si a zis ca imi fac un test sa vada ce este...si de acolo a zis ca e candida....intrebare:daca iau anticonceptionale diane35 se poate de aceea sa tot apara?am citit ca antibebele "intretin" oarecum candida... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #7 2010-10-22 20:49:49
Re: test candidaanticonceptionalele modifica secretia, da, si atunci suntem mai predispuse la infectii si alte boli. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|