homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme de sanatate grave-3

#39 2007-10-16 12:06:34

andrutza
Vizitator

Re: probleme de sanatate grave

Eu am scapat de atacurile de panica prin tratament homeopat si dupa ce m-am despartit de fostul smile despartirea de el chiar m-a vindecat de chestia asta, ca tratament homeopat faceam demult si nu simteam nimic tot mai aveam atacuri.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-10-16 12:07:29)

#40 2007-10-16 14:59:01

blue_eyes
Full member
Inregistrat: 2007-09-21

am avut noduli la ambi sani care au durat vreo 3 ani pana la vindecare piatra la riniki si altele

#41 2007-10-16 15:12:24

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

andrutza si cum se manifestau la tine??erai rau sau doar asa..anxietate usoara..,ma mir pt k despartirea ar fi trebuit sa accentueze starile..bv tie!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#42 2007-10-16 15:17:29

andrutza
Vizitator

Cum sa se manifeste, in prima faza ma lua o frica asa inexplicabila, pulsul mis e accelera, simteam ca ma molesesc toata si ca lesin, imi tremurau mainile, dupa un timp nu mai aveam stari de genul asta, insa ma gandeam non-stop ca mor, ca fac infarct si gata mor, numai la asta ma gandeam zilnic....eu cred ca mi s-au tras de la plictiseala, faceam aceleasi lucruri si probabil din cauza asta, insa dupa ce m-am despartit de el gata au disparut starile dupa o sapt sa zic...si eu ma gandeam ca poate mi se agraveaza starea, dar nu chiar s-a imbunatatit vizibil.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.