homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza

#1 2010-10-22 16:59:26

Coryb
Membru
Inregistrat: 2010-10-22

Candidoza

Buna! Am o problema si sper sa ma puteti ajuta.
Acum 3 ani am descoperit ca am candidoza in urma unui control ginecologic,am urmat un tratament mi-a trecut dar de ficare data cand raceam sau trebuia sa iau antibiotice imi revenea asa ca am fost la un alt ginecolog (anul trecut)care si acesta mi-a dat un tratament ,mi-a trecut si iar a revenit si atunci a luat si prietenul meu candidoza.De fiecare data cand revenea faceam tratament si eu si prietenul meu.Mi-am pierdut increderea in medic am incercat tot felul de tratamente:gynozol,canesten gin,lomexin 600 ovule,flucoric 150,creme de tot felu ,chiar si tratamente naturiste si tot mi-a revenit.
        Numai ca ultima data mi-a revenit mult mai agresiv: scurgeri cremoase si foarte urat si puternic mirositoare,abundente si zilnice iar pe la mijlocul ciclului menstrual dupa cateva zile dupa terminarea menstruatiei au o culoare roz-rosiatic.
       Spuneti-mi va rog ce sa fac sau ce tratament sa iau,m-as duce din nou la ginecolog dar la care(precizez ca sunt din Timsoara)?
       Va multumesc!

#2 2010-10-22 17:07:15

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Candidoza

Coryb a scris:

Buna! Am o problema si sper sa ma puteti ajuta.
Acum 3 ani am descoperit ca am candidoza in urma unui control ginecologic,am urmat un tratament mi-a trecut dar de ficare data cand raceam sau trebuia sa iau antibiotice imi revenea asa ca am fost la un alt ginecolog (anul trecut)care si acesta mi-a dat un tratament ,mi-a trecut si iar a revenit si atunci a luat si prietenul meu candidoza.De fiecare data cand revenea faceam tratament si eu si prietenul meu.Mi-am pierdut increderea in medic am incercat tot felul de tratamente:gynozol,canesten gin,lomexin 600 ovule,flucoric 150,creme de tot felu ,chiar si tratamente naturiste si tot mi-a revenit.
        Numai ca ultima data mi-a revenit mult mai agresiv: scurgeri cremoase si foarte urat si puternic mirositoare,abundente si zilnice iar pe la mijlocul ciclului menstrual dupa cateva zile dupa terminarea menstruatiei au o culoare roz-rosiatic.
       Spuneti-mi va rog ce sa fac sau ce tratament sa iau,m-as duce din nou la ginecolog dar la care(precizez ca sunt din Timsoara)?
       Va multumesc!

o antifungigrama ai facut, sa vezi la ce anume este sensibila, rezistenta candida? cand ai luat antibiotic ai luat si antimicotic...antibioticele favorizeaza candida

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-10-22 17:08:04)

.

#3 2010-10-22 21:06:55

Coryb
Membru
Inregistrat: 2010-10-22

Re: Candidoza

cand am luat antibiotic am luat si antimicotic,o sa incerc si o antifungigrama ca altceva nu stiu ce sa fac.Multumesc de sfat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.