|
Nu esti logat.
Probleme cu puiul meu...#1 2007-10-16 09:45:06
Probleme cu puiul meu...Fetelor, am si eu o problema... Prietenul meu s-a reangajat in urma cu o saptamana si ceva (asta dupa ce statuse acasa vreo 2 luni)... Offline #2 2007-10-16 10:10:30
Re: Probleme cu puiul meu...sa nu fie un inceput de pneumonie... oricum noi n-o sa putem decat sa dam in bobi... tot un medic iti poate spune ce-i cu el, asa ca... faceti-va timp, ca sanatatea e cea mai pretioasa! Sanatate multa si fuga la medic! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #3 2007-10-16 10:15:34
Re: Probleme cu puiul meu...Reactie la munca nu e, crede-ma! Chiar ii place ceea ce face... Si e obisnuit cu munca...lucreaza de pe la 18 ani.... Deci... Offline #4 2007-10-16 10:21:35
Re: Probleme cu puiul meu...transpiratia noaptea e semn ca e ceva in neregula clar, plus dureri de cap... raceala ori la cap ori la plamani... dar oricum medicamente dupa ureche nu te sfatuieste nimeni sa iei - pt ca e riscant ... asa, o baie calda si un ceai cu o aspirina dupa, plus o frectie, si dupa aia stat la caldurica, n-ati incercat? E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #5 2007-10-16 10:29:40
Re: Probleme cu puiul meu...Ce e drept, nu am incercat... El e convins ca nu e raceala si e foarte incapatanat... O sa incercam diseara... Ms frumos pt sfaturi! Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-16 11:11:04
Re: Probleme cu puiul meu...pupici, si sanatate multa - si o vizita la medic totusi pe cat de curand se poate! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #7 2007-10-16 11:59:18
Re: Probleme cu puiul meu...Cel mai bine e sa mearga cat mai rpd la un medic sa-i faca niste investigatii si sa-i spuna ce pateste noptile, se poate sa fie vreo raceala, durerile de cap poate sunt de la stress, in orice caz sa mearga la medic ca el stie cel mai bine ce are. #8 2007-10-16 12:03:35
Re: Probleme cu puiul meu...am avut si eu simptomele astea... era din cauza stresului de la lucru. desi imi placea la nebunie sa lucrez si imi placeau si colegii, pentru sanatatea mea am schimbat locul de munca. Ajunsesem sa ma trezesc urland. Mare grija anyia. Un doctor totusi ar trebui vizitat. iubesc+Camelia+Matei Offline #9 2007-10-16 15:31:18
Re: Probleme cu puiul meu...durerile de cap pot sa fie si daca nu poarta ochelari. poate de cand a inceput lucrul sta mai mult la calc. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|