homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare de ce nu este normal?

#1 2010-10-23 14:00:48

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

oare de ce nu este normal?

buna...imi cer scuze daca postez unde nu trebuie...de cateva luni menstruatia mea nu a mai fost normala din punct de vedere cantitativ,e mai putin dureaza cel mult doua zile si culoarea este foarte deschisa ..am fost la ginecolog si mi-a zis ca am lipsa de progesteron,mi-a recomandat arefam timp de 10 zile incepand cu ziua a 16-a..zis si facut,au trecut deja 2 luni si nimic schimbat in ceea ce priveste menstruatia...mi-ar prinde bine niste sfaturi,multumesc mult de tot....

#2 2010-10-23 14:21:02

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: oare de ce nu este normal?

corynushb a scris:

buna...imi cer scuze daca postez unde nu trebuie...de cateva luni menstruatia mea nu a mai fost normala din punct de vedere cantitativ,e mai putin dureaza cel mult doua zile si culoarea este foarte deschisa ..am fost la ginecolog si mi-a zis ca am lipsa de progesteron,mi-a recomandat arefam timp de 10 zile incepand cu ziua a 16-a..zis si facut,au trecut deja 2 luni si nimic schimbat in ceea ce priveste menstruatia...mi-ar prinde bine niste sfaturi,multumesc mult de tot....

poate ar fi bine sa mergi si la un endocrinolog, sa faci niste analize hormonale sa nu fie dereglare hormonala

.

#3 2010-10-23 14:55:48

corynushb
New member

multumesc mikado

#4 2010-10-23 16:12:10

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mikado a scris:

corynushb a scris:

poate ar fi bine sa mergi si la un endocrinolog, sa faci niste analize hormonale sa nu fie dereglare hormonala

subscriu, doar ca tai poate si ar fi bine si le inlocuiesc cu trebuie. medicul tau ginecolog si-a depasit atributiile, trebuie sa te vada un endocrinolog sau medicul de familie si sa iti recomande analize hormonale. nici unul dintre toti doctorii de pe lumea asta nu poate sa iti puna diagnostic de deficienta de hormoni doar uitandu-se la tine si vorbind cu tine. de aia s-au inventat determinarile hormonale. mai mult decat atat, daca ai lipsa de progesteron tratamentul poate fi extrem de complex, in asa masura in care sa iei progesteron, depinzand de cauza poate fi de-a dreptul o idee proasta.

in concluzie si fara sa ma mai intind, mergi la endocrinolog/medicul de familie si nu uita sa mentionezi ca ai luat tratament si cu ce.

sanatate.

#5 2010-10-23 16:28:48

corynushb
New member

multumesc si tie moksha...nici nu stiu daca mai are rost sa mai continui si luna viitoare cu arefam..nu vad nici o schimbare nimic...

Publicitate

loading...

#6 2010-10-23 16:47:14

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

corynushb a scris:

multumesc si tie moksha...nici nu stiu daca mai are rost sa mai continui si luna viitoare cu arefam..nu vad nici o schimbare nimic...

in nici un caz. mergi la medic..desi ma rog, daca ar fi fost o lipsa de progesteron probabil ai mascat-o cu tratamentul. mergi la endocrinolog si o sa vezi ce te sfatuieste si el. cel mai bine ar fi sa ti se faca niste analize, ca nu mai suntem in evul mediu sa ne dam seama uitandu-ne la un pacient ce are...asta e parerea mea, sa mergi ori la medicul de familie sa discuti, daca te intelegi bine, ori sa mergi direct la endocrinolog si sa ii expui parerea ta, mentionand tratamentul urmat.

sanatate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.