|
Nu esti logat.
Probleme cu lubrifierea#1 2010-10-11 22:18:24
Probleme cu lubrifiereaSalutare.. Offline #2 2010-10-11 22:39:51
Re: Probleme cu lubrifiereade ce nu insistati mai mult pe preludiu? Offline #3 2010-10-12 00:40:51
Re: Probleme cu lubrifiereaincearca pe baza de silicon tot de durex....persista mult lubrifierea. gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline #4 2010-10-12 10:18:08
Re: Probleme cu lubrifiereaaa din cate inteleg eu prietena ta are o infectie, deci lubrifierea este cea mai mica problema a voastra. in primul rand trebuie sa scape de acea infectie, sa iti faci si tu tratament ca sa nu o reinfectezi (da, chiar daca nu ai nici un simptom tot poti fi purtator si sa o infectezi) si dupa ce rezolvati problema medicala sa va ganditi la sex. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2010-10-13 20:52:54
Re: Probleme cu lubrifiereape preludiu insistam parerea mea .. dar o facem cam in gol.. eu am impresia ca e de la "infectia aia a ei" .. din ce spunea ea ca a luat multe antibiotice cand era mica .. eu zic ca e candida dar cica la ginecolog a zis ca este doar o infectie nu stiu cum nu candida dar totusi nu a trecut cu acele ovule .. inca ii mai curge cam zilnic acel lichid.. La voi aproximativ cat tzine un preludiu ? sa stiu.. e ok la mine sau .. cu lichidu ala seminal al meu aluneca bine in vaginu ei.. dar nu totdeauna e suficient si ea daca e mai incepatoare deocamdata nu prea stie "sa ma faca sa`mi curga mai mult" presupun.. am rabdare deocamdata.. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-13 21:03:25
Re: Probleme cu lubrifiereaMai, de ce nu asculti ce ti-a zis Coraline mai sus? Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-10-13 21:03:54) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #7 2010-10-14 21:17:02
Re: Probleme cu lubrifiereaAm incercat tot ce e de la Durex pe piata si nimic nu e ca si lubrifiantii din gama YES sau ce folosesc eu acum e LiquiGel de la Multi-Gyn.Sunt mai scumpi acesti lubrifianti dar isi fac treaba Shamans r like Jesus they can walk on water and shoot lightning bolts! Offline #8 2010-10-20 13:54:37
Re: Probleme cu lubrifiereaMr.Nobody unde ai gasit acesti lubrifianti ? eu unu aproape numai de ala albastru de la Durex dau .. si cum il aplic la mine si nevasta dupa cateva secunde/penetrari nici numai e lubrifiant pe organ sau pe a ei .. e frecarea aia piele pe piele bleah .. am avut unu de la Durex Heat Lube dar aici in RO nu se gaseste..era super bun si persista.. il comandasem de mult din afara .. acum numai am de unde face rost de el.. astea 2 lubrifiante care ai zis de ele .. zi`mi si mie unu care nu se pierde in timp.. unu mai rezistent sa numai aud de piele pe piele si de unde ai achizitionat daca se poate.. ms Ultima oara a fost editat de toteuandrei (2010-10-20 13:58:36) Offline #9 2010-10-20 15:06:03
Re: Probleme cu lubrifiereanu cred ca voi mai scrie pe aici, vad ca esti incapatanat si in loc sa rezolvi cauza, tu te chinui cu cel mai bun lubrifiant de pe piata, in loc sa mergeti frumos la medic sa se vindece si fata aia. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-20 16:17:10) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-10-20 15:45:40
Re: Probleme cu lubrifierea
subscriu in totalitate! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #11 2010-10-21 03:26:48
Re: Probleme cu lubrifiereaDoamne Fereste .. voi credeti ca eu nu vreau ? credeti ca nu i-am zis de atatea ori sa mergem ? de gura mea a mers si prima oara ca dupa ea doar ne-am iubii cu pupici si atata tot.. dar am stat 1 an .. trebuie sa mai avansam si cu astea zic eu.. eu o inteleg ca e o situatie neplacuta cand o doare si de-asta evita dar problema e ca nici la doctor nu prea vrea .. nu e vina mea .. eu i`am spus de atatea ori.. acum zicea ca, cand ia salariu poate mergem la unu privat(medic) dar nu prea mai are incredere ca o sa ii treaca si poate de-aia tot evita si poate ca e si mai pudica .. ii curge de atatia ani de zile lichid d`ala si probabil s-a obisnuit dar eu i-am zis ca nu e ceva normal oricum.. stiu ca candida se ia si medicul a zis ca asta e doar o infectie chiar daca mie mi se par efectele exact ca la candida si a zis ca eu nu trebuie sa iau deocamdata... dar oricum nu ii trecuse deloc dupa acele ovule deci nu avea ce sa ii reapara.. Ultima oara a fost editat de toteuandrei (2010-10-21 03:29:36) Offline #12 2010-10-21 09:28:59
Re: Probleme cu lubrifiereadaca a stat cativa ani cu aceasta problema este normal sa nu treaca usor, o infectie genitala este pacatoasa si daca o lasi sa se cronicizeze scapi foarte greu de ea. daca intri la "probleme medicale" o sa vezi multe fete care se chinuie de ani de zile sa scape de unele probleme, nu este normal sa mergi pe ideea "asta e, m-am obisnuit cu ea, nu o mai tratez" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2010-10-22 01:04:42
Re: Probleme cu lubrifiereada caroline dar am mai spus .. la spital cu trimitere am mai fost odata la ginecolog.. i-a recomandat niste ovule timp de vreo 6 zile dar degeaba nu au fost de nici un efect se pare.. si da .. ei ii curge asta aproape de mica (deci cel putin 5-7 ani de zile) .. oricum de la dezvirginare de acum 1 an cam acceasi problema o avem .. lubrifiere insuficienta .. si cateodata o mai ustura inauntru acolo (o inteleg) si i`am explicat si eu de rana asta pe col uterin dar cica atunci ginecologu ar fi bagat degetzelu si nu a simtit ca ar avea ceva.. oricum cert este ca nu a trecut infectia .. vom mai incerca la un particular ceva .. din cta suntem.. daca stie careva vreun ginecolog bun e liber sa il spuna.. multzam Ultima oara a fost editat de toteuandrei (2010-10-22 01:05:25) Offline #14 2010-10-22 11:28:02
Re: Probleme cu lubrifiereatotusi ar fi bine sa faca analizele inainte sa mearga la medic asa nu mai pierde timpul, o secretie si papanicolau. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2010-10-22 14:03:07
Re: Probleme cu lubrifiereaii va trece mai greu daca are infectia de mai multi ani ? de la prea multe antibiotice luate cand era mica am inteles ca ar fi aparut.. Offline #16 2010-10-24 14:54:42
Re: Probleme cu lubrifiereanu conteaza de cati ani are aceea infectie,conteaza sa fie bine tratata,de catre ambi parteneri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|