homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist ovarian - operatie extirpare ovar

#1 2010-10-25 13:44:32

dennisa1983
New member
Inregistrat: 2008-10-08

Chist ovarian - operatie extirpare ovar

Buna! Am mare nevoie de ajutorul/ sfatul vostru. De aproximativ doi ani am un chist care se tot mareste, nu rapid, ce-i drept, dar acum a ajuns la 6,6 cm si a inceput sa dea manifestari ff urate: de o luna am dereglare menstruala, am inceput sa iau Mercilon si a fost ceva mai ok, insa tot spotting zilnic, durere violenta jos de tot, o durere ca un fel de spasm care venea si pleca la fel de brusc, nu tinea mult, dar aparea la intervale regulate.

Acum, pentru a va prezenta cazul: e un chist contorsionat,  foarte jos, dr ginecolog care mi-a facut eco transvaginala a zis ca cel mai probabil hematic, insa atat el, cat si chirurgul care m-a mai operat in trecut de ganglioni inghinali si hernie femurala, au zis ca sa iau in continuare Mercilon, ca ciclul neregulat si durerile sunt de la chist.

Azi cand am fost la dr chirurg, acuzand aceste dureri, mi-a zis ca daca ma opereaza, nu imi poate salva ovarul stang. Din ce stiti voi, in ce caz chiar nu se mai poate face nimic pentru ovar? Doctorul care ma duc eu e cel mai bun din judet, nu inteleg de ce mi=ar spune mie asa..nu cred ca din comoditate...

Multumesc mult de tot si daca cineva cunoaste vreun tratament naturist, il rog mult de tot sa imi spuna! Sunt f ingrijorata...Multumesc!

#2 2010-10-25 13:53:12

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Chist ovarian - operatie extirpare ovar

dennisa din cate vad eu chistul e destul de mare, nu cred sa te ajute vreun tratament naturist...si daca medicul tau a spus ca nu mai exista alta solutie inseamna ca nu mai exista...trebuie sa ai incredere in el si nu in persoane virtuale pe un forum...oricum nu te nelinistit, copii poti avea fara probleme si cu un singur ovar...mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-10-25 13:59:11

dennisa1983
New member
Inregistrat: 2008-10-08

x_ynna..iti multumesc pentru raspuns...eu am incredere in dr meu, insa in acelasi timp ma uimeste ca mai toti cu care stau de vorba imi spun ca nu se poate sa nu salveze ovarul, ca nu e fff mare, d=asta..ma gandeam ca poate o fi al meu torsionat..nu stiu... puss

#4 2010-10-25 14:03:15

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

pentru putin! puss ...pentru linistea ta ai putea sa mai ceri o parere, insa cred ca daca s-ar fi putut face ceva ar fi incercat cu siguranta...mult succes! asteptam vesti!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.