|
Nu esti logat.
Chist ovarian - operatie extirpare ovar#1 2010-10-25 13:44:32
Chist ovarian - operatie extirpare ovarBuna! Am mare nevoie de ajutorul/ sfatul vostru. De aproximativ doi ani am un chist care se tot mareste, nu rapid, ce-i drept, dar acum a ajuns la 6,6 cm si a inceput sa dea manifestari ff urate: de o luna am dereglare menstruala, am inceput sa iau Mercilon si a fost ceva mai ok, insa tot spotting zilnic, durere violenta jos de tot, o durere ca un fel de spasm care venea si pleca la fel de brusc, nu tinea mult, dar aparea la intervale regulate. Offline #2 2010-10-25 13:53:12
Re: Chist ovarian - operatie extirpare ovardennisa din cate vad eu chistul e destul de mare, nu cred sa te ajute vreun tratament naturist...si daca medicul tau a spus ca nu mai exista alta solutie inseamna ca nu mai exista...trebuie sa ai incredere in el si nu in persoane virtuale pe un forum...oricum nu te nelinistit, copii poti avea fara probleme si cu un singur ovar...mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-10-25 13:59:11
Re: Chist ovarian - operatie extirpare ovarx_ynna..iti multumesc pentru raspuns...eu am incredere in dr meu, insa in acelasi timp ma uimeste ca mai toti cu care stau de vorba imi spun ca nu se poate sa nu salveze ovarul, ca nu e fff mare, d=asta..ma gandeam ca poate o fi al meu torsionat..nu stiu... Offline #4 2010-10-25 14:03:15
Re: Chist ovarian - operatie extirpare ovarpentru putin! ...pentru linistea ta ai putea sa mai ceri o parere, insa cred ca daca s-ar fi putut face ceva ar fi incercat cu siguranta...mult succes! asteptam vesti! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|