homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize + Nelamurire(pt Doctoressa)

#1 2007-10-05 14:39:26

ramo22
Membru
Inregistrat: 2007-09-20

Analize + Nelamurire(pt Doctoressa)

Buna ziua..

Am postat acum 2 saptamani pe acest forum rezultatele unor analizele...Mi s`a spus ca nu am nimic, dar ca trebuie sa refac flora vaginala..
Imi cer scuze ca postez inca o data un mesaj asemanator cu cel de acum 2 saptamani, insa intre timp, secretia a devenit mai mult apoasa/laptoasa, cateodata cremoasa si pateaza lenjeria destul de mult..Mi`am observat destul de bine secretia de`a lungul timpului, in functie de fazele ciclului menstrual, acum e clar diferita. Inainte era o combinatie intre elastica si laptoasa/cremoasa.. Doctoressa, spune`mi te rog daca se poate sa am o secretie care nu este elastica/transparenta, dar totusi sa fie sanatoasa..  As putea face cumva a.i sa redevina elastica?

Iti multumesc mult si completez cu o parte din mesajul de acum 2 saptamani...

"Rara Flora Lactobacilara, Rara Flora Bacteriana Nespecifica: cocbacili gram +; rare PMN, relativ frecvente celule epiteliale.

Tin sa precizez ca actul sexual se desfasoara d obicei fara nici o problema, n`am secretii abundente sau deranjante, nici urat mirositoare, desi o data cu inceperea vietii sexuale au intervenit anumite modificari. Doar din cand in cand imi simt vaginul mai sensibil."

#2 2007-10-05 14:44:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Analize + Nelamurire(pt Doctoressa)

mergi din nou sa faci o lama. poate ca acum va fi mai concludenta.

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-16 12:30:01

o'hara
Platinum member

prima e pt candida
a doua e pt bacterii (deci nu ciuperci)
a treia e doar vizualizare la microscop a secretiei (coloratia gram ajuta la identificarea diverselor bacterii functie de nuanta pe care o iau la colorat)
a 4 a nu stiu ce e...
n-am auzit de noul paps

mami de minuni hjarta

#4 2007-10-16 12:32:35

andrutza
Vizitator

Eu cand merg la medicul ginecolog imi ia el secretie si nu stau sa ma uit care din astea mi-o face, iar la rezultat imi apar mai multe chestii aia nu aia nu smile aia da. Ar tb sa fiu atenta de care imi face si sa-l intreb pe el?

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-10-16 12:33:15)

#5 2007-10-16 12:37:38

o'hara
Platinum member

cu placere smile exact.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-10-16 12:39:48

andrutza
Vizitator

Pai de asta sunt pusi acolo ca sa ne raspunda la intrebari si la nelamuririle noastre, eu am noroc de un medic f calm si f de treaba, care mai si glumeste smile imi permit si il intreb orice.

#7 2007-10-16 15:13:46

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

maine vreau sa ma duc la cantacuzino pt. o antifungigrama,ideea este ca nu stiu daca sa cer si o analiza de secretie separat de antifungigrama asta,voi ce ziceti?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2007-10-16 17:04:14

evilpink
Banat

ralucaelena a scris:

maine vreau sa ma duc la cantacuzino pt. o antifungigrama,ideea este ca nu stiu daca sa cer si o analiza de secretie separat de antifungigrama asta,voi ce ziceti?

ce sa fac?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2007-10-16 19:14:58

evilpink
Banat

ralucaelena a scris:

ralucaelena a scris:

ce sa fac?

chiar nu stiu ce sa fac? doar antifungigrama fara analiza la secretie?

puss puss puss

#10 2007-10-16 19:17:22

o'hara
Platinum member

fa si analiza de secretie. macar stii daca tre sa mai faci si antifungigrama. daca esti sigur diagnosticata cu candida atunci fa numai antifungigrama.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.