|
Nu esti logat.
Test chlamydia pe loc#1 2007-09-14 14:02:17
test chlamydia pe locmi-a spus o prietena ca a facut un test de chlamydia la o clinica si ca i-a dat rezultatul pe loc. Stie cineva daca sunt bune aceste teste? ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #2 2007-09-14 15:25:04
Re: test chlamydia pe locce fel de test?din singe sau din col?...sincer, nu stiu ce sa zic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-14 15:27:00
Re: test chlamydia pe locNu ar avea de ce sa nu fie bune.Mai asteapta si alte pareri. Toate trec, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme! Offline #4 2007-09-14 16:40:06
Re: test chlamydia pe locdin col. din cate am inteles este un test care seamana cu alea de sarcina ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #5 2007-10-14 17:08:24
Re: test chlamydia pe locnelamurire mare: unde poate face si prietenul meu testul Chlamydia? doctorita mi-a zis ca cel de sange nu este prea concludent..deci ar trebui sa ii reclteze din penis ..dar unde? http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-16 09:42:38
Re: test chlamydia pe locfetele va rog ajutati-ma cu o parere...acu vreo luna sau mai bine am fost la marie stopes si am facut test chlamydia si a iesit pozitiv. nu am urmat nici un tratament. azi dimineata am fost si am facut un test chlamydia instant si a iesit negativ. (testul instant e asemanator celui de sarcina pe care se pune secretia si antigene - parca...oricum anti-ceva). ce parere aveti? ce ar trebui sa fac...sa mai repet testul si a treia oara?... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #7 2007-10-16 14:38:44
Re: test chlamydia pe locva rog imi dati si mie un sfat?...nu stiu daca sa ma bucur sau nu de rezultatu asta... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #8 2007-10-16 14:42:03
Re: test chlamydia pe locai putea merge sa il faci si din sange. totusi am auzit la mai multa lume ca cei de la marie stopes o dau in bara si iese pozitiv fara sa fie de fapt. de testele astea instant nu stiu ce sa zic mami de minuni Offline #9 2007-10-16 14:45:41
Re: test chlamydia pe locam inteles...si din sange pe care sa il fac? ca stiu ca sunt trei Ig A, Ig G si Ig M? ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #10 2007-10-16 14:49:32
Re: test chlamydia pe locIgG si IgM sunt de ajuns mami de minuni Offline #11 2007-10-16 14:50:57
Re: test chlamydia pe locmersi frumos ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #12 2007-10-16 14:51:16
Re: test chlamydia pe loccresti mare mami de minuni Offline #13 2007-10-16 19:09:54
Re: test chlamydia pe locpana va adunati toate si faceti plangere mami de minuni Offline #14 2007-10-16 19:45:05
Re: test chlamydia pe locei cum de unde dovezi rezultatele pozitive de la marie stopes si cele negative facute in alata parte,marturia fetelor care au patit ce au patit.cam atat imi vine in minte.probatiunea nu e chiar asa de grea doar ca daca isi gasesc un avocat bun se intoarce roata........ Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-16 19:48:14) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-10-16 19:51:12
Re: test chlamydia pe loctotusi au patit ceva fete poate sunt cateva care au repetat analiza fara sa faca tratament inainte si la scurt timp dupa ce au facut analiza la stopes.asa probatiunea este mai usoara dar un proces de genul asta iti da mari dureri de cap .macar o palngere sa faca mai multe persoane poate se mai potolesc........... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|