|
Nu esti logat.
Scurgere maronie si abundenta#1 2010-10-17 23:15:12
Scurgere maronie si abundentaVa salut fetele,si bine v-am regasit.Sper ca am deschis acest topic la locul potrivit si nu e nici o problema.Deci,am o mica MARE problema.De joi(14.10.2010)am o scurgere maronie foarte urata si din ce in ce mai abundenta.CM trebuie sa imi vina in data de 23-24.10.Tin sa mentionez k in data de 27.09 am avut ultimul contact sexual neprotejat( coitus interruptus ).Nu iau AC.Oare o fi vreo infectie ceva?sau sa fie CM? Sau in cel mai happy caz pt mine sa fie o posibila sarcina? Va rog dati-mi un raspuns,care ati mai trecut prin asa ceva si lamuriti-ma si pe mine.Ms. Offline #2 2010-10-17 23:28:26
Re: Scurgere maronie si abundentafa un test de sarcina. daca este sarcina si ti-o doresti, nu este ok deloc sa stai cu sangerari. Offline #3 2010-10-18 00:05:01
Re: Scurgere maronie si abundentaTest am facut ieri si a ieshit doar o liniuta:(.La control oricum numai maine as fi putut sa merg deoarece doctorul meu ginecolog la care merg eu,era plecat. Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2010-10-19 00:19:27) Offline #4 2010-10-19 00:20:40
Re: Scurgere maronie si abundentaDeci vad ca azi nu am mai avut acea scurgere de care scrisesem mai sus...dar incep sa ma cam doara ovarele,in special ovarul drept si sanii(foarte putin) Offline #5 2010-10-19 11:36:10
Re: Scurgere maronie si abundentapai durerile de ovare si sani sunt semne ale menstruatiei care trebuie sa vin, posibil sa fi fost vreo modificare hormonala si de aceea sa fi avut spotting atat. daca ai mancarimi, dureri sau orice alt disconfort ar fi bine sa mergi la medic dupa ce iti trece menstuatia. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-26 16:33:30
Re: Scurgere maronie si abundentaIar revin cu intrebari... Offline #7 2010-10-26 16:57:08
Re: Scurgere maronie si abundentaai putea sa mai faci un test de sarcina iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|