|
Nu esti logat.
Nu mi se opreste menstruatia!#1 2010-10-26 19:08:05
Nu mi se opreste menstruatia!Am 17 ani..si de aproape 2 ani am aflat in urma mai multor analize facute din cauza ca aveam un ciclu foarte dereglat ca am un chist pe ovarul stang..am luat tratament cu anticonceptionale.In primavara in urma unei ecografii am aflat ca acel chistulet nu a trecut,doctora mi-a dat tratament inca 3 luni cu mercilon dupa care in septembrie am reptat inca o ecografie...si surpriza..nu mai aveam nimic pe ovarul stang,in schimb pe dreptul au aparut mai multe chisturi.Am facut pauza 2 luni si nu am luat anticonceptionale...iar luna aceasta pe 13 am inceput sa iau din nou mercilon din prima zi de ciclu pt ca doctora a spus sa mai iau inca 3 luni si..este a 14 a zi de cand menstruatia tot nu s-a oprit...Nu stiu ce sa fac..Care ar putea fi cauza pt care menstruatia nu se mai opreste? Offline #2 2010-10-26 19:13:07
Re: Nu mi se opreste menstruatia!cred ca este vorba despre spotting, un efect secundar normal al pastilelor Offline #3 2010-10-26 19:18:27
Re: Nu mi se opreste menstruatia!nu e abundenta...adica nu e ca atunci cand vine normal si nu-i nici chiar rosu..dar nu stiu ce sa fac sa se opreasca. Sa continui sa iau pastilele?ma gandesc in pauza de o saptamana care urmeaza..oare ce o sa se intample? Offline #4 2010-10-26 19:19:52
Re: Nu mi se opreste menstruatia!da, ia pastilele in continuare, o sa se opreasca... in pauza s-ar putea sa-ti vina mai putin sau chiar deloc, nu e motiv de ingrijorare Offline #5 2010-10-26 19:21:52
Re: Nu mi se opreste menstruatia!Ma ingrijorez pt ca am luat si inainte si nu am avut nimic de la ele...a fost chiar ok. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-26 19:23:11
Re: Nu mi se opreste menstruatia!daca ai facut pauza, organismul reactioneaza ca si cum le-ai lua prima oara, nu mai tine el minte ca ai mai luat, asa ca e normal sa ai spotting, se mai intampla Offline #7 2010-10-26 19:28:56
Re: Nu mi se opreste menstruatia!am inteles si m-am mai linistit. multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|