|
Nu esti logat.
De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?-2#20 2010-10-22 22:44:19
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?pai si atunci spune-i ei ca nu iti place sa se dea atata in spectacol cu respectivul si vorbeste cu el sa nu ii mai dea atata ghes. daca ea nu se potoleste desi ii explici in mod express ca te deranjeaza pai... e decizia ta ce vei face. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #21 2010-10-22 22:44:50
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Pai daca zici ca tu si sora ta va uitati ca prostii unul la altul, nu inteleg ea de ce nu ii zice nimic sotului. Si nu in sensul ca ar trebui sa se ia de el, ci pur si simplu - in ideea in care inteleg ca ( si ) ea e de parere ca something's fishy there - sa il intrebe .. ce si daca se intampla ceva. Si nu inteleg nici de ce ei vin cu voi ( deci practic cu voia surorii tale, implicit, caci nu cred ca sotul o forteaza sa faca asta ), in aceleasi conditii in care observa si ea ca ceva nu e ok. Ma rog, poate chiar nu e vorba de mare lucru, poate e un flirt nevinovat ( nu ca ar fi foarte ok, dar poate nu exista nicio intentie de niciun fel acolo ), dar unele chestii mi se par usor .. deplasate. Sa arunci cu popcorn in oameni la cinema cu sotul cu 15 ani mai mare al surorii prietenului tau .. parca e usor .. ciudat Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #22 2010-10-22 23:00:15
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?e clar ca se simt atrasi unul de celalalt! do something inainte sa se ajunga si la altele(si bineinteles si sora ta ar trebui sa ia atitudine)...parerea mea Offline #23 2010-10-22 23:04:01
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Cu atat mai mult ea Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #24 2010-10-22 23:19:29
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Sora mea nu are nimic cu ea,ba chiar sunt foarte bune prietene. Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-22 23:24:10
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?nu trebuie sa aiba ceva cu ea, doamne fereste. doar ca si ea ar trebui sa vorbeasca cu sotul ei sa vada de unde atata prietenie pe el si prietena ta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #26 2010-10-22 23:31:17
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Pai la inceput cand le-am facut cunostiinta vorbeau normal,pe parcurs s-au mai apropiat. Offline #27 2010-10-22 23:37:50
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?pai ce pot sa spun.. multa bafta! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #28 2010-10-22 23:42:06
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Da ai dreptate este foarte imatura cateodata Offline #29 2010-10-22 23:55:51
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Nu trebuie sa aiba ceva cu ea, dar in ideea in care daca constata ca parca ceva nu e ok, nu inteleg cum e asa buna prietena cu ea Si, din nou, nu zic ca trebuie sa o paruiasca, au contraire, dar sa discute cu sotul ei, asta daca intr-adevar e o relatie prea apropiata intre ei, in conditiile date. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #30 2010-10-23 00:20:06
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?
subscriu... Offline #31 2010-10-26 16:44:42
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Am avut o discutie cu ea acum trei zile pe tema asta. Mi-a spus ca ea si cumnatul meu sunt doar prieteni... A inteles pana la urma ce simt eu... Offline #32 2010-10-26 17:49:33
Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Mai Andrei, tu cam pierzi vremea pe forum. De unde sa stim noi ce gandeste prietena ta? Mai bine ai incerca sa o faci sa comunice mai mult ca e clar ca exista si o pb. de comunicare intre voi. Ce relatie e asta fara comunicare in care tu te intrebi pe la colturi ce-o fi in mintea iubitei tale ? Si asta banuiesc ca nu se intampla doar in situatia asta... Offline #33 2010-10-26 19:51:45Re: De ce nu ma baga in seama cand e in preajma lui?Andrei, serios, tu chiar ai 30 de ani? Daca la 30 de ani nu ai bilutele necesare sa iti intrebi prietena ce gandeste atunci parerea mea e ca tre sa inceri sa faci rost de ele. Prietena ta e o femeie, nu e sfinxul cu misterele lui. Daca o intrebi ce are, iti raspunde. Deci, cum a zis cineva mai sus, nu mai pierde timpul intrebandu-ne pe noi, intreab-o pe ea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|