homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpită mixtă, anexistă subacută dreaptă şi chist bartholinian

#1 2010-10-27 15:09:45

alba_tros
New member
Inregistrat: 2010-04-09

colpită mixtă, anexistă subacută dreaptă şi chist bartholinian

Bună ziua, tuturor!

revin din nou printre voi ?n speranţa că voi găsi c?teva răspunsuri. ?n urma unui control ginecologic, ?n luna martie, analiza de secreţie a dat doar cocobacili şi la test papanicolau, totul ok, Tip II.
azi am mers din nou la ginecologie şi rezultatul e:
1. chist bartholinian st?ng
2. anexită subacută dreaptă
3. colpită mixtă

mi s a recomandat: antibiotic tavanic, flagyl comprimate, flucovim, spălături cu septovag, macmiror ovule, diclofenac şi unguent clotrimazol.

?ntrebarea mea este dacă această colpită mixtă ?nseamnă şi HPV? nu mi a pomenit nimic d na doctor de HPV, dar cititnd pe net, ridic şi eu ?ntrebarea. are vreo legătură colpita mixtă cu HPV? dacă ?n martie, testul n a dat nici o suspiciune de virus HPV, iar din iulie n am avut nici un contact sexual cu iubitul meu big_smile, există vreo posibilitate de infestare? iubitul actual ?l am din ianuarie anul acesta, aşa că mă g?ndesc că modificările sau suspiciune de hpv trebuiau să apară la testul pap. din martie.

pentru problema anexitei şi a chistului, n am ?ntrebări smile

Mulţumesc şi aştept răspunsurile dvs.

Ultima oara a fost editat de alba_tros (2010-10-27 15:11:06)

#2 2010-10-27 15:31:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: colpită mixtă, anexistă subacută dreaptă şi chist bartholinian

nu, nu inseamna si hpv absolut deloc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-10-27 16:08:14

alba_tros
New member
Inregistrat: 2010-04-09

Re: colpită mixtă, anexistă subacută dreaptă şi chist bartholinian

doctoressa a scris:

nu, nu inseamna si hpv absolut deloc

Vă mulţumesc, doamna (mea), doctoressa. imi iertaţi posesiunea, dar din drag şi respect plus că vă sunt recunoascătoare. smile
1. ceea ce mă mai nelămureşte e cum s a pus acest diagnostic, fără secreţie? de colpită?
hai că ?nţeleg că acel chist bartholinian era evident (puţin) şi de asemnea anexita, durere la palpat. plus simptomele de ieri: dureri de ovare, mici dureri la urinat, urinat des.
rezultatul analizei de urină acum l am primit. perfect normal. dar colpita asta nu trebuia pus diagnosticul după o analiză de secreţie? aşa uşor se pune, un simplu ochi aruncat şi palpare?
2. Tratamentul recomandat este cel potrivit?

după tratament voi face o analiză de secreţie un pap eventual.

Iertaţi nelămuririle survenite, dar au apărut după documentaţie.

Cu respect!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.