homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pb menstruatie

#1 2010-10-28 08:31:05

iuliact
Full member
Inregistrat: 2008-08-21

pb menstruatie

am si eu o pb.de doua luni nu mi a venit ciclul.nu am nici un fel de dureri,dar nu cred ca este normal.mentionez ca,muncesc de dimineata pana seara,sunt fff obosita .am luat inainte anticonceptionale dar le am intrerupt .poate fi o pb grava?

#2 2010-10-28 10:31:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: pb menstruatie

nu stiu daca grava, dar suficient de serioasa cat sa faci o consultatie ginecologica, sa descoperi cauza. poate fi pe baza de stres sau hormonala, ori vreo afectiune; oricum e bine sa mergi la doctor.

#3 2010-10-28 11:55:52

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Re: pb menstruatie

Si eu am o problema.. daca poate sa-mi raspunda cineva ar fi bine... Iau ac Logest de 11 luni, mi-a venit menstruatia vinerea trecuta, iar pastilele le-am inceput marti... De obicei, dupa ce incepeam sa iau prima pastila, menstruatia se oprea, dar eu si azi am o secretie maro.. Poate fi spotting sau o raceala, pt ca ma si doare putin burta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.