homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maronii

#1 2010-10-28 20:53:02

buburuza_mov
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-10-12

scurgeri maronii

buna fetele. smile ma numesc iulia...si acuma sa va vorbesc despre problema mea sad  de vreo 2 ani imi apareau la o saptamana dupa menstruatie niste scurgeri maronii care treceau in aproximativ 5zile.mergeam mereu la medicul de familie care zicea ca ba e o metroanexita,ba salpingita,ba am racit si imi dadea el tratament.numai ca acum 2 luni mi-a reaparut ca de alte foarte multe ori acea scurgere.am fost iar la medic..am luat tratamentul prescris de el,insa scurgerea nu s-a oprit.am mers cam acum 3saptamani la ginecolog unde mi s-a zis ca am un chist ovarian de 3,5 cm pe ovarul drept.medicul mi-a dat duphaston pentru a mi se opri scurgerea si mi-a prescris logest.mi-a garantat ca scurgerea o sa se opreacsa de la pastilute,deoarece am descoperit problema.aceasta insa nu s-a mai oprit deoarece mi-a venit ciclul mai devreme si astfel am inceput sa iau contraceptive.ciclul s-a terminat dar scurgerea a ramas..si pe langa asta am ramas si cu durerile pelvine pe care le aveam ..in special in partea dreapta.ultimul contact sexual l-am avut acum aproximativ 2luni..am facut 2teste de sarcina care au iesit negative...am avut ciclu in fiecare luna.nu stiu oare c are ar putea fi problema grater m-am gandit ca poate e vorba despre o sarcina ectopica insa medicul a exlus asta.chiar daca sunt tanara as fi pastrat bebelusul.acum nu stiu ce sa fac?sa revin la medic?sa mai astept...poate totusi trece?si oare despre ce poate fi vorba?si daca totusi e o sarcina? cesafac va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri..sunt tare nelinistita :(scurgerea e permanenta de vreo 2 luni.are culoarea maro inchis,uneori mai rosiatica,nu e abundenta si nici nu are un miros ciudat.pe langa asta mai am si stari de greata,dureri de cap..si se pare ca am chistul de ceva timp deoarece acum un an si jumtate am descoperit la sanul drept un fibroadenom de 2.44cm(la ultimul echo),iar ginecologul a zis ca a aparut din cauza ca nu mi-am tratat problema cu chistul

Ultima oara a fost editat de buburuza_mov (2010-10-28 21:00:02)

” O vorba buna poate tine de cald trei luni de iarna… ”

#2 2010-10-28 21:22:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: scurgeri maronii

sarcina nu e, atita timp cit medicul a exclus posibilitatea, eu zic sa il credem
oricum, in caz ca ar fi fost extrauterina nici nu se punea problema sa o poti pastra.
de cit timp iei contraceptive?daca iei de mai putin de oluna, eu te-as ruga sa mai ai putina rabdare, sa termini o prima folie, sa treaca menstra de dupa ea si mai vedem apoi daca mai singerezi.
daca si atunci vei mai avea aceste mici singerari despre care vorbesti atunci ar fi bine sa mergi din nou la medic(nu neaparat la acelasi)eventual sa faci niste analize, etc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.