homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai stiu ce sa fac!!!

#1 2010-10-28 20:35:44

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

nu mai stiu ce sa fac!!!

am mers la ginecolog...mi-a facut testul papanicolau si mi-a zis asa:ai o infectie...e o ciuperca...nu e grav si iti dam tratament....mi-a dat flucovir 7 zile(50mg) si ovule clotrimazol...am facut tratamentul dar nu e rezultat.....nu mi-a zis ce am...candida...sau altceva...?am scurgerile galben-verzuie apoasa..uneori spumoase...ma arde la urinare si la contactul sexual ma doare rau....nu pare mai mult sa fie trichomonas?....da-ti linkul la doctoressa va rog!...

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2010-10-28 21:24:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: nu mai stiu ce sa fac!!!

ba da, ai dreptate, arata mai degraba a trichomonas...eu pe acela l-as trata, asa, la prima vedere...fireste, ar fi fost bine sa ceri buletinul de analiza

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-10-28 21:31:56

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: nu mai stiu ce sa fac!!!

am cewrut...dar am facut tratamentul..imediat dupa aceea mi-a vvenit menstra si sambata facand curatenie am aruncat analiza..sad..o sa vb si cu farmacista sa vad ce zice...cum am un program cam nasol...serviciu-facultate nu prea pot merge la medic f des/..:(multumesc:*

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.