|
Nu esti logat.
Interpretare rezultate bebe#1 2010-10-26 12:30:08
Interpretare rezultate bebeFetita mea acum 2 nopti a facut febra 39,2. Am fost la pediatru si mi-a recomandat sa ii fac hemoleucograma si sumarul de urina pentru ca dpdv clinic este sanatoasa. Suspecteaza o infectie urinara. Deocamdata am doar rezultatul de la hemoleucograma. Are mami o fetita cat un ghemotoc Offline #3 2010-10-26 12:50:46
Re: Interpretare rezultate bebeMultumesc frumos. Are mami o fetita cat un ghemotoc Offline #4 2010-10-27 15:23:03
Re: Interpretare rezultate bebe
ce virsta are copilul? e posibil sa ii iasa ceva dinti? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-10-28 13:46:44
Re: Interpretare rezultate bebeAre 10 luni si da ii iese un dintisor dar medicul mi-a spus ca nu are cum sa faca febra asta de la dinti. Are mami o fetita cat un ghemotoc Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-28 21:13:41
Re: Interpretare rezultate bebeba cum sa nu aiba!!!! sigur ca poate face febra de la dinti. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-10-29 20:59:57
Re: Interpretare rezultate bebeMultumesc, pana la urma s-a dovedit a fi de la dinti caci alta explicatie nu gasesc. Sumarul de urina cu urocultura au iesit bine. Are mami o fetita cat un ghemotoc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|