|
Nu esti logat.
Colpita,candida#1 2010-10-28 22:02:05
Colpita,candidaBuna seara. Sunt noua pe forum si v-as ruga daca ma puteti sfatui in legatura cu problemele pe care le am. Din anul 2007 fac anual Papanicolau iar in acest an in luna aprilie am descoperit ca am virusul HPV,am facut tipajul viral si am tulpina 42,am facut si colposcopie si a reiesit ca nu sunt probleme,negi sau altceva. Problema este insa alta si anume ca de cand mi-am inceput viata sexuala fac infectie urinara dupa fiecare contact. Pana acum 4 luni mergeam la medic,faceam urocultura,de fiecare data reiesea ca am E.Coli,medicul imi dadea antibiotic dupa care trecea,insa la urmatorul contact sexual iar revenea si tot asa,incat simteam ca innebunesc.Eu am acasa toate testele Papanicolau iar in toate arata la infectii-Cocobacili. Doctora mea mi-a dat ovule Cervugid pentru aceasta insa degeaba,infectia e acolo. In urma cu o saptamana am citit aici pe forum cum ca iaurtul ar regla flora vaginala si am zis sa incerc. Am aplicat iaurt intravaginal 4 seri la rand,mi-a trecut infectia urinara,o saptamana a fost totul perfect,numai ca acum 2 seri am avut contact sexual cu prietenul meu si am folosit prezervativul,iar de ieri cred ca am facut candida,am mai avut candida acum 2 ani si la fel erau simptomele(mancarime,un lichid alb-branzos si un pic usturime la contact). Aseara si azi am aplicat Canesten crema pentru candida,insa tot mai am senzatia aceea neplacuta. As vrea sa va rog daca stiti cumva, candida se poate datora iaurtului sau sa fie de la prezervativ? Mi-e atat de frica sa nu revina infectia urinara,am oroare de ea pt ca este foarte suparatoare.M-as fi dus la medic insa momentan nu sunt in tara iar aici o consultatie este 100 de euro si nu prea imi permit. Orice sfat este binevenit si va multumesc anticipat tuturor. O seara placuta Offline #2 2010-10-29 12:27:00
Re: Colpita,candidaIn primul rand iti multumesc frumos Alexia pentru ajutor si timpul acordat. Offline #3 2010-10-29 20:21:12
Re: Colpita,candidaSi eu ma lupt cu infectia asta urinara cu e coli,de 2 luni,si intr adevar recidiveaza.S ar putea ca tu sa fi facut candidoza de la antibiotice,trebua sa fi luat si un antifungic o data cu antibioticul de ex(nistatina sau metronidazol)si Bioticsul il iei dupa 2 ore de la administrarea antibioticului pt refacerea florei intestinale si 2 zile dupa terminarea tartamnetului.Eu de ex mi s a negativat urocultura dar in schimb am in secretie,si mi a dat dr ovule care le am preparat intr o farmacie si care contine si antibioticul la care mi a iesit pe antibiograma sensibil.Sper sa fie eficient.Vezi ca daca ai e coli in secretie prin contactul sexual intra ff usor in vezica urinara.Deci eu ma cam feresc sa am contact pana nu elimin bacteria din secretie.Din seara asta incep ovulele,si ai grija la constipatie,mi a zis dr ca daca esti constipata,se faciliteaza intrarea microbului in vezica,si eu intr adevar am probleme...trebuie sa mai faci niste analize ceva...dar acolo unde esti e chiar asa scump sa faci niste analize ca si eu trebuie sa plec din tara si ma gandesc cu groaza daca imi apare vreo infectie acolo nu stiu ce o sa fac...sa te speli mereu dupa ce ai scaun,si stergerea sa fie facuta din fata catre spate te pup.. Ultima oara a fost editat de eueu10 (2010-10-29 20:22:23) Offline #4 2010-10-29 21:40:35
Re: Colpita,candidaSi apropo acum mi am dat seama ca si eu am luat inainte sa fac analiza la secretie ovule Cervugid,si nu au avut nici un efect,si chiar ma miram de ce..dar Cervugidul contine Cloramfenicol ca si antibiotic si la mine a iesit ca fiind bacteria rezistenta...Deci trebuie facuta antibiograma atat la urocultura cat si la secretie... Offline #5 2010-10-29 22:29:36
Re: Colpita,candidatania, poate are si prietenul tau acest e-coli. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-30 12:17:03
Re: Colpita,candidafetelor, va rog spuneti-mi si mie cum se manifesta la voi aceasta infectie urinara. Trebuie sa merg si eu sa imi fac niste analize din nou. Mi-am mai facut de vreo doua ori deoarece urinam foarte des si ma ustura cand urinam, iar cand mi-am facut analizele mi-au zis ca nu am nimic, ca sunt ok Acum nu mai am aceste probleme, dar urina are un miros asa ciudat intepator si este foarte galbena... Offline #7 2010-10-30 12:17:11
Re: Colpita,candidaEueu10 iti multumesc. In legatura cu candida,eu n-am mai avut-o de 2 ani si ceva si in timpul asta am mai luat antibiotice,poate m-a ajutat faptul ca fac 2 cure/an de polidin si beau echinacea pt HPV.Vad ca a inceput sa treaca,nu mai am scurgeri si nici mancarimi decat foarte putin. Cred ca am la fel ca si tine, E.Coli in secretie si sunt mai mult decat sigura de lucrul asta fiindca dupa antibiotic si fara sex,iese negativa urocultura,apoi, dupa primul contact revine. Se pare ca doctora mea din Romania n-a bagat de seama treaba asta, cand ii spuneam ca fac inf.urinara numai si numai dupa contactul sexual spunea ca sa iau antibioticul care mi-l prescrie si va trece, insa sa-mi ia secretie pt E.Coli nicidecum nu a facut,in fine. Ultima oara a fost editat de tania23 (2010-10-30 12:29:35) Offline #8 2010-10-30 14:52:03
Re: Colpita,candidaDa iubita si la mine tot dupa contactul sexual,asa daca nu as mai face,"nu as deranja acolo"nu cred ca as avea probleme,la mine infectia urinara a debutat tot dupa contacte sexuale,la mare eram amandoi...cred ca e vinovata secretie asta,din pacate doctorii la noi nu trateaza cauza ci efectul,asa ca trebuie sa te documentezi tu,am citi mult despre asta,si mi am dat seama ce trebuie facut ca dr nu prea isi dau interesul...incearca si in italia poate sunt mai buni ca la noi sau cel putin in viitorul apropiat..daca acum nu prea sunt sanse..te pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|