homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea ciclului in timpul administrari AC

#1 2010-10-30 16:42:48

Mi Sabina
Membru
Inregistrat: 2009-12-11

Intarzierea ciclului in timpul administrari AC

Buna,

Iau anticonceptionale Mygrogynon de 1 an de zile, timp in care in a 3-a zi de pauza mereu mi-a venit menstruatia. In urma cu 3 luni am avut o luna de pauza (am uitat sa iau anticonceptionale de la doctor), apoi am reinceput. Primele doua luni dupa reincepere, menstruatia mi-a venit tot in cea de-a 3a zi de pauza. Luna aceasta am luat pastilele cam haotic, de aproximativ 3 ori am intarziat intre 6 si 8 ore, insa le-am luat. Acum sunt in a 4-a zi de pauza, fara nici o simptoma ca menstruatia va veni.
M-am gandit sa va intreb pe voi, are vre-un rost sa ma panichez? Fiind sambata, pana luni cel mai devreme nu am cum sa ma duc la doctor.

Va multumesc!

#2 2010-10-30 16:45:37

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Intarzierea ciclului in timpul administrari AC

daca a fost doar intarziere pana in 12 ore nu ai de ce sa te panichezi, va veni!

#3 2010-10-30 18:53:42

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

eu cred ca nu are rost sa intri in panica...si mie imi vine de obicei in a 4-a zi de pauza si de vreo 3 ori s-a intamplat sa imi vina in a6-a zi(ca si tine,luasem pastilele mai haotic,intarziam cam cu 4-5 ore catevza zile),tot asa imi faceam ganduri,insa imi venea mereu chicot

#4 2010-10-30 19:24:56

Mi Sabina
Membru
Inregistrat: 2009-12-11

Va multumesc pentru raspunsuri.
Sincera sa fiu am fost tare speriata pentru cateva ore, insa a venit pana la urma happy

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.