Nu mai suport!-2
- MaryLu
- New member
- Inregistrat: 2010-10-19
Re: Nu mai suport!
Parintii prietenului meu sunt spanioli. Nu stiu romana. Eu le vorbesc in engleza dar nu prea inteleg. Doar cu o vara de-a lui mai vorbesc in franceza...
- cleopatr@
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-19
andrulina a scris:E familia lui si e normal sa fie atasat de parinti, frati si eventual nepoti, daca ii plac copiii de asta se joaca cu ei si ii sunt atat de dragi. Bineinteles ca asta nu inseamna sa te neglijeze pe tine, dar eu cred ca din moment ce te invita si pe tine si incearca sa te integreze in familia lui, asta nu e semn ca te-ar neglija. Insa daca tu chiar te simti pusa la colt atunci cand iesiti cu familia lui incearca sa-i explici ce anume te deranjeaza si cum ai prefera tu sa fie atunci cand esti cu el si ai lui.
- MaryLu
- New member
ramona_sk8er a scris:andrulina a scris:E familia lui si e normal sa fie atasat de parinti, frati si eventual nepoti, daca ii plac copiii de asta se joaca cu ei si ii sunt atat de dragi. Bineinteles ca asta nu inseamna sa te neglijeze pe tine, dar eu cred ca din moment ce te invita si pe tine si incearca sa te integreze in familia lui, asta nu e semn ca te-ar neglija. Insa daca tu chiar te simti pusa la colt atunci cand iesiti cu familia lui incearca sa-i explici ce anume te deranjeaza si cum ai prefera tu sa fie atunci cand esti cu el si ai lui.
E familia lui... Nu am nimic cu asta,dar nu vreau sa incep s-o urasc deoarece el tine mai mult la ea si nu la mine
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Revin cu teoria mea ca e prea devreme pentru unele chestii. Nu te poti astepta ca dupa o relatie de cateva luni, el sa te puna mai presus decat familia lui directa.
In general familia directa formata din parinti, frati surori, trece pe locul doi abia cand tu si cu el va formati o familie a voastra, care evident ar trebui sa fie pe locul intai, fara a-i neglija totusi pe ceilalti.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
nici mie nu`mi place cand cunosc familia prietenului... tre sa zambesti putin fortat, sa vb chestii banale sau daca nu ai ce, te uiti pe tavan si astepti sa fie gata intalnirea. E f aiurea... pt mine nu conteaza decat prietenul si eu.... n`am nevoie de nimeni altcineva in preajma. Si eu ma consideram antisociala, dar vad ca sunt multe ca mine
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- MaryLu
- New member
kathrynn a scris:Revin cu teoria mea ca e prea devreme pentru unele chestii. Nu te poti astepta ca dupa o relatie de cateva luni, el sa te puna mai presus decat familia lui directa.
In general familia directa formata din parinti, frati surori, trece pe locul doi abia cand tu si cu el va formati o familie a voastra, care evident ar trebui sa fie pe locul intai, fara a-i neglija totusi pe ceilalti.
Ai dreptate! Dar totusi... Adica eu numai cand aud ca ma cheama la masa cu "familia" ma innegresc toata. De ex acum cateva saptamani stateam toti la masa. Eu stateam langa el dar m-a rugat sa merg in locul unui var de-al lui,ca sa vina in locul meu sa vorbeasca. Noroc ca m-am asezat langa cumnatul lui care e un dulce Stie si engleza... Iar dupa ce am ajuns acasa a inceput sa-mi bate apropouri cum ca eu nu l-am bagat in seama...
Ultima oara a fost editat de MaryLu (2010-10-31 13:22:50)
- kathrynn
- Hero member
Tot nu ai raspuns la intrebarea "De ce accepti sa te duci de fiecare data, daca nu te simti bine acolo?"
- MaryLu
- New member
kathrynn a scris:Tot nu ai raspuns la intrebarea "De ce accepti sa te duci de fiecare data, daca nu te simti bine acolo?"
Imi este rusine sa refuz. Pe urma poate o sa isi faca o parere proasta despre mine.
Ultima oara a fost editat de MaryLu (2010-10-31 14:34:10)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Si asa, ca stai imbufnata intr-n colt, sigur isi formeaza o parere buna
Eu ti-as recomanda sa incerci sa fii mai sociabila - daca nu cu adultii, atunci macar cu copii. Eu la primele intalniri cu familionul sotului meu asta am facut - teren de joaca cu copii Si automat si parintii m-au placut mai mult decat daca as fi stat singura deoparte.
- MaryLu
- New member
blueeyes a scris:Si asa, ca stai imbufnata intr-n colt, sigur isi formeaza o parere buna
Eu ti-as recomanda sa incerci sa fii mai sociabila - daca nu cu adultii, atunci macar cu copii. Eu la primele intalniri cu familionul sotului meu asta am facut - teren de joaca cu copii Si automat si parintii m-au placut mai mult decat daca as fi stat singura deoparte.
Copiii nu vorbesc engleza.
- kathrynn
- Hero member
MaryLu a scris:kathrynn a scris:Tot nu ai raspuns la intrebarea "De ce accepti sa te duci de fiecare data, daca nu te simti bine acolo?"
Imi este rusine sa refuz. Pe urma poate o sa isi faca o parere proasta despre mine.
Atunci nu-mi ramane de zis decat "stai si indura", ca aparent cam asta caracterizeaza relatia voastra. Nu te supara pe mine, dar zau ca tre sa te trezesti la realitate. Stii cum se numeste omul care se supune cu buna-stiinta si in mod repetat unor situatii care ii aduc suferinta? Masochist. Si nu cred ca esti asta, totusi ....
Chiar asa greu e sa-i spui prietenului tau "draga, ma simt in plus acolo. de data asta nu ma duc." Punct. Ce-ar putea crede atat de ingrozitor despre tine? Ca nu-mi dau seama. A, da, ca ai un pic de personalitate si ca ai hotarat sa ti-o scoti putin la iveala.
Dar daca totusi tii neaparat sa te integrezi, cu adulti, copii, ce-or fi , pune-te si invata spaniola. Ca ei sigur nu vor invata romana ca sa comunice cu tine.
Si mai lasa rusinea asta la o parte ca nu a ajutat pe nimeni niciodata la nimic!
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
kathrynn a scris:MaryLu a scris:kathrynn a scris:Tot nu ai raspuns la intrebarea "De ce accepti sa te duci de fiecare data, daca nu te simti bine acolo?"
Atunci nu-mi ramane de zis decat "stai si indura", ca aparent cam asta caracterizeaza relatia voastra. Nu te supara pe mine, dar zau ca tre sa te trezesti la realitate. Stii cum se numeste omul care se supune cu buna-stiinta si in mod repetat unor situatii care ii aduc suferinta? Masochist. Si nu cred ca esti asta, totusi ....
Chiar asa greu e sa-i spui prietenului tau "draga, ma simt in plus acolo. de data asta nu ma duc." Punct. Ce-ar putea crede atat de ingrozitor despre tine? Ca nu-mi dau seama. A, da, ca ai un pic de personalitate si ca ai hotarat sa ti-o scoti putin la iveala.
Dar daca totusi tii neaparat sa te integrezi, cu adulti, copii, ce-or fi , pune-te si invata spaniola. Ca ei sigur nu vor invata romana ca sa comunice cu tine.
Si mai lasa rusinea asta la o parte ca nu a ajutat pe nimeni niciodata la nimic!
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
marylu,sunteti demult impreuna?il iubesti ?ca daca da,eu zic sa incerci sa te faci vazuta,atata timp cat nu iti displace acest lucru.daca chiar nu iti plac intrevederile cu ei,eu zic sa nu te inhami.nu are rost.am mai spus asta-viata e prea scurta sa o petrecem cu cine nu vrem,sa facem ce nu ne place.fii tare si mergi inainte!mai sunt baieti pe lumea asta,iar care e al tau,te asteapta.nu pierde timp pretos.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|