|
Nu esti logat.
Am uitat...#1 2010-11-01 16:00:17
Am uitat...Am uitat sa imi iau pastila cum ar fi sambata...si duminica seara inainte cu 2 ore sa imi iau iar pastila am facut intretinut relatii sexuale cu pr meu...la ora la care trebuia sa imi iau pastila am luat 2 deodata...ce sanse am sa raman gravida?Vreau un raspuns urgent,sunt disperata :(( ... Offline #2 2010-11-01 16:04:06
Re: Am uitat...Din pacate, ai depasit 12 ore, deci nu prea mai erai protejata. De cat timp iei pastile ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-11-01 16:11:46
Re: Am uitat...din martie...si acum ce sa fac?...sa iau pastila de a 2a zi? Offline #4 2010-11-01 17:26:29
Re: Am uitat...Nu stiu ce sa iti zic, sa zicem ca iei de ceva vreme ( cu toate ca asta nu iti poate oferi o garantie ca nu s-a intamplat nimic ) .. In locul tau POATE ca as lua-o, dar vezi ce mai zic si alte fete. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|